Nyt look til Atletico Madrid

25.07.2017

Skrevet af Frederik

Nike har lige præsenteret de spritnye Atletico hjemme- og udebanetrøjer til 2017/18-sæsonen, som giver den spanske klub et moderne look. Specielt hjemmebanesættet twister det ikoniske design på en virkelig cool måde!

Med passionen fra Diego Simeone vil Atletico Madrid igen sigte mod La Liga-trofæet og endelig at tage de sidste skridt i UEFA Champions League. En transferkarantæne gør, at Atletico Madrid ikke må registrere nye spillere før 2018, men Los Colchoneros har beholdt Antoine Griezmann trods flere rygter, og dermed holder de titeldrømmene i live til den kommende sæson.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Atletico Madrid hjemmebanetrøje tilføjer et dristigt twist til et ikonisk design, da det inkorporerer diagonale udskæringer i de klassiske røde og hvide striber. Striberne er også repræsenteret på ryggen af trøjen, hvor resten af trøjen, ligesom ærmerne, er rød.

Nike kombinerer den røde og hvide Atletico trøje med navy detaljer. Det inkluderer Nike-logoet og striberne ned langs siderne og rundt om nakken bag på trøjen. En anden ny detalje på Atlético Madrids hjemmebanetrøje er klubbens nye logo, mens det spanske flag kan blive set på indersiden af kraven på den den nye Atletico Madrid hjemmebanetrøje.

Den nye Atletico Madrid 2017/18 udebanetrøje er primært gul med navy detaljer, sammenlignelig med den populære Atletico 2013/14 udebanetrøje. Lidt ligesom på hjemmebanetrøjen er en af de største ændringer fra tidligere dragter selvfølgelig klubbens spritnye logo, mens det spanske flag også er repræsenteret på indersiden af halsen.

Hold øjnene åbne den 1. August, hvor du kan få fingrene i Atletico Madrids hjemme- og udebanetrøje her på Unisport.