To verdensmestre mødes i direkte duel om gaderne

05.10.2015

Skrevet af Jonathan

Det er her det hele starter. De bedste fodboldspillere i verden har alle fået deres fodboldopdragelse herfra. Siden 00’erne har det spredt sig til at være mere end bare noget der foregår på gaderne. Freestyle, street, panna, futsal er alle grene af sporten vi elsker så højt. Vi samlede to af Danmarks og faktisk hele verdens bedste hold i small-sided fodbold til et endeligt opgør om gaderne…

Verdensmestrene i 3v3 mod verdensmestrene i 5v5 i et endeligt opgør i 4v4. Bedst ud af 3. 7 minutter per kamp. Vinderen går direkte videre til Nike Football’s store Western European turnering i Amsterdam – byen, hvor gadefodbolden for alvor fik sit navn på agendaen. For at give kampen lidt ekstra lir iførte vi spillerne i de nyeste MagistaX Street farver og smed dem ind i et bur for at få afgjort tingene en gang for alle.

Du kan anskaffe dig dit helt eget par af de nyeste MagistaX Proximo her - Pris: 1.249

De fire drenge, som tidligere har kunnet løfte trofæet som mestre i 3v3 spiller til dagligt i CPH Panna House – et fællesskab for børn og unge der hellere tæller deres tunneller end scoringer. Mads, Amin, Suell og Soheil har været en del af Panna house i flere år og er stolte over at have været med til at fremme gadefodboldkulturen i hele Danmark.

Kevin, Rasmus, Rasmus og Christian spiller alle på det danske Futsal landshold, som blev genetableret tilbage i 2012 og var med til at føre Danmark til deres første EM-kvalifikation nogensinde tidligere på året.

De to hold er uden diskussion blandt verdens bedste small-sided spillere, men kun et hold kunne få lov til at deltage ved Nikes turnering. Så har du et bud på vinderen? Okay, ingen grund til at trække spændingen mere. Det endte med at være Futsal-drengene der tog sejren og kan dermed kalde sig de uofficielle MagistaX mestre. Nu bliver det spændende at se, hvor langt de kan løfte deres talenter…

Iført de nyeste farver af MagistaX Proximo kunne de fire futsal landsholdsspillere spille sig til en plads ved Nikes store small-sided turnering i Amsterdam til december. Vi glæder os til at følge deres vej mod toppen af Europa!