Spændende nyt fra PUMA | En ny evoDISC målmandshandske træder ud af mørket

02.07.2017

Skrevet af Katrine

PUMA forbedrer deres målmandshandsker drastisk i øjeblikket. For få dage siden lancerede den tyske gigant den nye PUMA ONE Grip 17.1, og nu afslører de PUMA evoDISC i et fantastisk nyt design.

Den nye PUMA evoDISC er blot en ny sort/rød farvevariant, og modellen er den samme som februar-modellen. Forskellen er, at det er første gang, Unisport får denne fede handske på lager - og vi kunne ikke være mere begejstrede.

PUMA evoDISC målmandhandske har nogle fantastiske features, og den mest synlige er naturligvis disc-lukningen på baghånden. PUMA har nemlig overført deres ikoniske disc fra PUMA's fodtøj, og resultatet er fremragende. Lukningen giver handsken et sublimt og personligt fit, uanset om du foretrækker et tæt eller løst fit. Desuden har PUMA evoDISC handsken en række andre features, som bør nævnes. For eksempel er håndfladens latex forlænget, så den går ned ad håndleddet, hvilket giver en meget større gribeflade og færre forstyrrende elementer. Desuden er handsken udstyret med et Hybrid Cut, som kombinerer Negative og Roll Finger Cut for det ultimative greb og kontrol.

PUMA evoDISC er en genistreg fra PUMA, og hvis du føler for at prøve en anderledes men fantastisk målmandshandske, er den et sikkert valg. Handsken er behagelig og komfortabel, ligesom den har en kraftfuld punching zone på baghånden.

Skynd dig og bestil dit par PUMA evoDISC i dag.