Klar til Europa League | Tre nye trøjer fra adidas til Lyngby Boldklub

28.06.2017

Skrevet af Frederik

Lyngby Boldklub og adidas har netop præsenteret klubbens hjemmebane-, udebane- og tredjetrøje til 2017/18-sæsonen. Resultatet er tre stilrene trøjer i klassisk blå, rød og lyseblå med verdens fedeste sponsor i nakken.

Lyngby overraskede alt og alle, måske endda dem selv, da de i sidste sæson tilspillede sig en imponerende tredjeplads i Superligaen, der betyder, at David Nielsens drenge skal prøve kræfter med Europa League i den kommende sæson.

Når man er med i det fine selskab, som Europa League nu engang er for alle danske klubber, kræver det selvfølgelig hele tre trøjer. Og derfor har adidas i dag lanceret Lyngbys hjemmebane-, udebane- og tredjetrøje. Fælles for de nye trøjer er det klassiske og rene design, mens hver trøje har sin egen hovedfarve.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Lyngby Boldklub hjemmebanetrøje er traditionen tro blå med hvide adidas-striber og -logo, mens de to andre trøjer har fået nye farver. Ligesom sidste sæsons tredjetrøje er Lyngbys 17/18-udebanetrøje rød med hvide detaljer, mens den kommende sæsons tredjetrøje er lyseblå med en mørkeblå krave og tynde lodrette striber.

Alle trøjerne er fremstillet med adidas’ Climacool-teknologi, der er et åndbart, hurtigtørrende letvægtsmateriale, som leder sved og fugt væk fra kroppen, så du og Lyngby-spillerne altid holdes tør og komfortabel. Bemærk, at Lyngby har fået ny sponsor på fronten, mens der er stadig er det samme smukke logo i nakken af trøjerne.

Skal du også støtte Lyngby Boldklub i Europa League i den kommende sæson? Så få fingrene i en af de nye trøjer lige her.