Nike lancerer ny Tiempo Legend 7

26.06.2017

Skrevet af Mathias

Vi fik for nyligt fingerene i den både hemmelige og eftertragtede blackout Tiempo Legend 7, som introducerede den nye generation, men nu kan vi vise jer den ægte vare.

Tiempo Legend 7 er endnu et stort skridt fremad, hvad angår teknologien for Nike's klassiske kængurulæder silo. Idéen med at skabe en læder fodboldstøvle og holde den tro til sin oprindelse, og stadig innovere og skubbe designet fremad er en meget fin balance at holde, men ærlig talt er der ingen anden støvle der gør det lige så godt som Tiempo. Opdateringen i teknologien fra Legend V til Legend VI var meget, meget stor, men imponerende nok så er denne nye generation en endnu større evolution, end sin uhyre populære forgænger var.

En stor del af grunden til det skyldes inkorporeringen af Flyknit på støvlen, hvilket betyder at alle fire af Nike's siloer nu bruger teknologien på fire forskellige måder. På Tiempo'en, hvilken selvfølgelig er grunden til du er her, er Flyknit blevet en del af midtfoden og omslutter Flywire kablerne som løber gennem overdelen, så du kan løsne og spænde pasformen efter din egen preference. Nike ser, ganske rigtigt, pasformen på en fodboldstøvle, som en absolut nøgle til støvlen og hvordan atleterne oplever brugen af den. Og husk, når vi skriver atleter, som betyder det også dig i Nike's øjne. "Hvis du har en krop, så er du en atlet".

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Tiempo Legend 7, så skriv dig op her og få info så snart den lancerer.

Fortsættes nedenfor.

For at hjælpe støvlen med aldrig at overstrække materialet har Nike også udviklet det helt nye Fit-Mesh, som sidder på indersiden af Legend 7. Mesh mønsteret sidder mellem det inderste bløde Flyknit lag og læder overdelen, men det er ikke fastgjort til læderet. I stedet er det ligesom en svævende foring der hjælper med at fastholde og stabilisere din fod, så læderet ikke skal (se billedet herunder). En god måde at forklare hvordan det virker på, er ved at sammenligne det med en kinesisk fingerfælde, som holder din fingre strammere og strammere fast baseret på hvor meget tryk du påfører - Fit-mesh gør det samme for din fod.

Mere nedenfor.

Vend støvlen på hovedet, og du vil se, at tingene også ser ret anderledes ud her, sammenlignet med Legend 6, da Nike giver debut til deres Hyperstability sål. Sålen er 60 gram lettere end den tidligere og med dens blandede runde, aflange og takkede knopper giver den dig den mest præcise kraft til at bevæge dig i alle retninger. Lettere, mere hårdfør, bedre, hurtigere og stærkere!

'Black Platinium' farvevarianten var uden tvivl et tegn på, hvad der er i vente fra Nike, og det samme er denne første farvevariant. Den markerer endnu en ny æra af Tiempo og bekræfter samtidig også den nært forestående lancering af en ny kollektion fra Nike. Alt dette i én fodboldstøvle!

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Tiempo Legend 7, så skriv dig op her og få info så snart den lancerer.