Secret Boot Archive | Unisport gensælger tidligere støvler

21.06.2017

Skrevet af Mathias

Vi har teaset jer alle på vores Instagram over de seneste par uger, men nu er vi klar til officielt at annoncere hvad mange af jer formentlig allerede har gættet. Vi vil lancere nogle gamle modeller på vores side, som en del af et eksklusivt udsalg. HYPE!

At sige, at i blev begejstrede af udsigten til at få fingrene i nogle af de støvler vi har teaset for, vil være en underdrivelse. Antallet af "YEEEEES!" og hjerte emoji's i vores kommentar-sektion fortalte os helt sikkert at vi var igang med at gøre noget som fodboldstøvle fællesskabet ville sætte pris på og nu er det næsten tid.

I morgen, den 22. juni, 2017, på et tilfældigt tidspunkt på eftermiddagen vil vi ligge alle støvlerne online på vores side og så skal du være meget, meget hurtig for at nå de bedste par. Det vil være efter først til mølle princippet og da vi forventer at mange af jer kommer til at kæmpe om de allerbedste støvler, så skal du ikke lade der gå for lang tid uden at opdatere din side. Hvis du vil have besked når det hemmelige arkiv bliver sat til salg online, så gå ind på vores Instagram side, @unisport, følg os og så anbefaler vi at du sætter notifikationer til når vi poster noget. Vi lover at give besked, så snart støvlerne er oppe på siden, så du kan stole på den notifikation.

Siden du skal blive ved med at kigge på er lige her. Klik på dette link og husk at opdatere.