PUMA ONE Grip 17.1 | PUMA klar med nyt til målmændene

22.06.2017

Skrevet af Katrine

PUMA har virkelig oppet deres målmandshandsker gennem de seneste år. Den nye PUMA One Grip 17.1 er nok en af PUMAs mest interessante handsker til dato. Handsken er nemlig spækket med fede features, såsom et nyt spændende cut og et forrygende greb.

PUMA ONE 17.1 er PUMAs nye all in ONE støvle. Støvlen er designet til at give dig både fit, fart og føling - alt sammen kombineret i én støvle. Og det får dig måske til at tænke: Kan PUMA så ikke også lave en all in one målmandshandske? En handske, der har et forrygende greb, lang levetid, beskyttelse og kraft, men som samtidig er let og fleksibel.

Det kan måske synes som meget at bede om, men ikke desto mindre er det netop, hvad PUMA tilbyder med den nye PUMA ONE Grip 17.1. Handsken er udstyret med et splinternyt cut, en sublim latex og et fantastisk fit - for ikke at tale om et stilrent design.
Det, der gør handsken endnu mere fantastisk, er, at PUMA faktisk har lavet en fuld silo af handskerne, hvilket giver dig mulighed for at vælge en række forskellige modeller uanset dit niveau og dine ambitioner. På den måde får du lov at vælge præcis det cut du foretrækker, ligesom du kan vælge, om du foretrækker en Aqua Grip handske eller en mere økonomisk træningshandske. Serien er imponerende, men der er ingen tvivl om, at PUMA ONE Grip 17.1 vinder kapløbet.

Fortsættes nedenfor.

På mange måder minder PUMA ONE Grip 17.1 om den nu udgåede evoSPEED 1.5, men med det nye cut, det sublime fit og PUMAs fineste latex når PUMA ONE Grip 17.1 nye højder.
Handsken er udstyret med 4 mm Ultimate Grip latex, som er fantastisk i både vådt og tørt vejr. Handskens nye cut hedder Semi Gun Cut, og det kombinerer Regular Cut og Gun Cut, altså Flat Cut og Roll Finger Cut. På den måde er mængden af latexen forøget omkring fingerspidserne, mens midten af fingrene er udstyret med Flat Cut. Dette giver en helt sublim boldføling og kontrol.

Baghånden er udstyret med en punchzone af silikone, som giver både beskyttelse og kraft, når du bokser bolden væk. Desuden er fingrene selvfølgelig udstyret med et åndbart materiale, så der er en naturlig ventilation til hånden.
Kort sagt giver denne nye PUMA-handske dig alt, du kønne ønske dig i en målmandshandske, og PUMA har i allerhøjeste grad hævet barren for målmandshandsker.

Få dine nye PUMA ONE Grip 17.1 her.