Inspireret af himlen og en dominerende historie | adidas præsenterer nye Real Madrid-trøjer

14.06.2017

Skrevet af Frederik

Real Madrid og adidas har afsløret klubbens nye trøjer til 2017/18-sæsonen, inspireret af klubbens loyale fans - Madridistas - og for at hylde sammenholdet mellem Real Madrid og selve byen Madrid. Jagten på nye trofæer er skudt i gang.

Med det tredje UEFA Champions League-trofæ på fire år og nu, endelig, også den længe ventede La Liga-titel foran rivalerne fra FC Barcelona er det sikkert at sige, at tilværelsen ser god ud for Real Madrid. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos og resten af holdet kommer uden tvivl ind til 2017/18-sæsonen med masser af selvtillid i bagagen. Og nu har adidas præsenteret Los Blancos' nye hjemme- og udebanetrøjer, som holdet skal jagte endnu flere rekorder i.

Begge trøjer har et moderne touch og er lavet med den seneste adidas performance-teknologi. Brugen af Climacool-teknologien sikrer, at spillerne holder temperaturen nede og præsterer deres bedste i selv de mest krævende situationer. Trøjerne er lavet af et nyt materiale, der er blødere og mere behagelig for både spillerne på banen og fans.

Fortsættes nedenfor.

Den nye Real Madrid hjemmebanetrøje er designet til at bringe spillere og fans tættere på hinanden med en trøje, der er lige så egnet til en tur i Madrids gader, som den er på Santiago Bernabeu. De skyblå striber og logoet i samme farve er inspireret af Madrids himmel for at præsentere sammenholdet mellem klub og by, og farven giver et fantastisk look.

Den klassiske hvide farve er endnu mere fremstående end normalt takket være et nyt modigt diagonalt stribe-design, der stopper ved skulderne. I bunden af trøjen er der desuden et mindesmærke for klubbens 115-års jubilæum.

Clean er nøgleordet, når det kommer til den nye Real Madrid udebanetrøje. Trøjen fortsætter samme tema som hjemmebanetrøjen med en ny sekundær farve - denne gang med turkisgrønne striber. Real Madrid-logoet er også i turkisgrøn og med en neoneffekt for at skille sig ud fra den sorte trøje.

Inspirationen fra udebanetrøjen kommer fra klubbens tidligere sorte trøjer, der er blevet båret af spillerne i nogle af Real Madrids største øjeblikke - et nyligt eksempel er udebanetrøjen fra 2016/17, som holdet bar i 2-0-sejren over Malaga, der sikrede La Liga-titlen.

På Unisport HQ er vi meget i tvivl. Ikke om vi kan lide trøjerne eller ej - men om, hvilken vi er mest vilde med. Den skyblå farve på hjemmebanetrøjen er en vinder - men nej hvor er udebanetrøjen dog clean. Vi kan simpelthen ikke beslutte os.

Hvis du kan beslutte dig, eller hvis du vil eje begge trøjer ligesom os, så kan du allerede nu forudbestille både hjemme- og udebanetrøjen lige her.