Uhlsport lancerer Eliminator Tight HN | Tættere fit - mere kontrol

14.06.2017

Skrevet af Katrine

Mange moderne målmænd foretrækker meget tætsiddende målmandshandsker for at få følelsen af ultimativ kontrol. Det er blandt andet derfor mange vælger negative cut som deres foretrukne cut. Men hvad gør du, hvis din hånd er for smal til at opnå et godt tæt fit?

Kæmper du med at finde det perfekte par tætsiddende målmandshandsker? Frygt ikke! Uhlsport Eliminator Tight Absolutgrip HN er højst sandsynligt alt det, du har ledt efter. Denne handske tilbyder et endnu tættere fit end almindelige målmandshandsker, hvilket gør den til den perfekte handske for de fleste kvindelige målmænd og målmænd med en smal hånd.

Fantastisk greb og maximal kontrol
Uhlsport Eliminator Tight Absolutgrip HN er udstyret med Uhlsports Half Negative Cut, som giver en forrygende boldføling og kontrol. Kombineret med Uhlsports Absolutgrip latex får du maximal kontrol og greb. For selvom Absolutgrip faktisk kun er Uhlsports næstbedste latex, foretrækker mange pro målmænd denne latex frem for Supergrip latexen. Absolutgrip latexen er enormt blød og giver straks et sikkert greb om bolden. Holdbarheden er meget god for en toplatex, og handskerne er meget behagelige.

Få dine Eliminator Tight Absolutgrip HN her.