Vi følger de første skridt på rejsen for Nike Most Wanted deltagerne

01.10.2015

Skrevet af Mathias

Nike Most Wanted projektet er sparket i gang igen. At blive accepteret til Nike Akademiet er en drøm for nogle af disse talentfulde spillere og som i nogle af deres tilfælde kommer til at gå i opfyldelse. Vi sendte Joltter til Stockholm for nyligt, så han kunne følge starten af deres rejse - en rejse som de håber ender med en professionel kontrakt.

I de sidste uger har Nike prøverne fundet sted over hele Europa og mange af deltagerne er allerede fundet. Disse unge og usignerede spillere kommer til at skulle kæmpe med næb og klør for at vise de fortjener chancen for at blive professionel spiller.

Kvaliteten af Nike Academy måler sig med ethvert professionelt hold, så når de endelige spillere er blevet fundet kan de uslebne juveler se frem til at få noget af den bedste træning fra nogle af verdens bedste trænere. Udvælgelsesprocessen kommer til at fortsætte i Amsterdam og når gruppen er komplet, så vil de fortsætte træningen på St. Georges Park, som er generelt accepteret som verdens bedste træningsanlæg.

Her i Skandinavien er udvælgelsesprocessen slut og vores repræsentanter skal snart til Amsterdam på næste skridt på deres tur. Vi fortsætter med at følge deres rejse og udvikling blandt Nike Most Wanted gruppen.