adidas Dust Storm Pack er komplet | Mød X 17+ PureSpeed

31.05.2017

Skrevet af Mathias

To kæmpe uger med cup finaler nærmer sig sin ende, men den største begivenhed af dem alle mangler stadig. Forud for Champions League finalen har adidas lanceret deres Dust Storm Pack. Lær de nye farvevarianter og den helt nye X 17+ PureSpeed her.

X 17+ PureSpeed

Tiden til at 2016 versionen af adidas X får en opdatering til 2017 er nu. Et nyt navn og en helt ny overdel er kommet adidas' X kollektionens vej, men den er uden tvivl stadig lavet til den hurtige og kaotiske angribere. Overdelen er stadig lavet af et TechFit Compression materiale nedenunder, men har nu fået et Speedskin tekstur ydre. Udover at den ser super skarp ud, skaber den perforerede overdel også en øget friktion med bolden, så du øger følingen med bolden, specielt i høj fart.

Bortset fra den nye overdel er forandringen fra X 16 til X 17 er meget lille, da adidas har fokuseret alt deres innovation på Nemeziz støvlen der blev lanceret for sig selv i fredags. Det betyder, at du stadig kan få den aggressive Sprintframe sål med de lige så kraftige knopper, såvel som NSG teknologien der giver dig greb i regnen og Midcut konstruktionen omkring hælen for mere lockdown. Et nyt twist på adidas x 17+ PureSpeed er det visuelle på sålen, som har fået et mere mat look. Det lyder ikke af meget, men det ser faktisk helt vildt fedt ud på foden og selvom det måske ændrer sig på fremtidige farvevarianter er jeg allerede fan!

Fortsættes nedenfor.

Copa 17.1 & ACE 17+ PureControl

Det er en totalt overhaling af design og farver til Champions League finalen og nogle af jer har måske allerede set på nogle af Real og Juve spillernes sociale medier i den sidste uge, at de allerede træner i dem. I en kamp som denne har de brug for en støvle der er fuldstændig tilpasset deres fod og jeg er sikker på, at hvis det betyder deres spiller scorer det vindende mål, så har adidas ikke noget i mod at give os et tidligt kig på farvevarianten, før den officielt er lanceret. Nu kan du få et endnu tættere kig på designet takket være vores fotografer, som har haft dem under deres linser.

Du kan bestille adidas ACE, X17+ PureSpeed, Copa og Nemeziz allerede nu. Find dem på Unisport.dk lige her.