Måneden der gik: Alt det bedste fodboldgear fra September

30.09.2015

Skrevet af Mathias

Der er simpelthen ingen stille og rolige måneder når det kommer til fodboldgear og september var endnu et eksempel på det. Alle mærkerne havde sømmet i bund og leverede både limited edtion støvler, farvevariant opdateringer og helt nye innovationer. Hvis du vil have det fulde overblik over alle lækkerierne denne måned har bragt med sig, så læs med her…

Det var adidas der sparkede september i gang og det gjorde de med 3 støvler på månedens første dag. Baseret på den velkomst fra både jer og folk her på kontoret, så var den absolutte stjerne den hvide, sorte og blå X15. En møglækker støvle uden tvivl, som også var en Unisport eksklusiv.

PUMA havde også en af deres travleste måneder i et stykke tid med både nye trøjer og nye fodboldstøvler. Tidligt på måneden var PUMA klar med en ny udebanetrøje til Italien, som de kommer til at bruge til EM næste år. Den blev der fulgt op på med et par meget specielle støvler, der også var lavet i en god sags tjeneste. Oktober er Breast Cancer Awareness Month og dertil har PUMA lanceret deres årlige Project Pink farvevariant, som denne gang var at finde på evoSPEED SL.

Find de største lanceringer fra denne måned lige her.

Her i slutningen af måneden har PUMA så været på banen igen, og lancerede deres Head2Head kampagne. Deres støvlers største ambassadøre kommer kort fortalt til at optjene point for hvert mål, assist, eller redning de laver. Det er Team evoSPEED vs Team evoPOWER. Dertil skulle der naturligvis nye støvler, så PUMA har hooked dem op med nye Tricks modeller i blå og orange.

Nike var faktisk lidt sløve i starten af måneden, men det ville vise sig, at de bare sparede sammen til en vild afslutning. Inkluderet i deres lanceringsfest var nye tredjetrøjer til nogle af deres største klubber, som kom med et unikt ‘Night Rising’ design.

Så begyndte tingene virkelig at tage fart for Nike, som i sidste uge kom med hele 2 fulde støvlelanceringer indenfor 2 dage. Electro Flare Pack var showets helt store stjerne med et look vi kommer til at på fødderne af nogle af verdens største stjerner i de næste par måneder. Derudover blev den yderst populære Academy Pack genintroduceret, men denne gang havde den nye Hypervenom II erstattet den første generation.

Find de største lanceringer fra denne måned lige her.

Selvom de gik til den på månedens første dag, så betød det ikke at adidas ikke havde mere til os. I mandags var de nemlig klar med nye versioner af Ace15 og X15, som denne gang kom med deres revolutionerende Primeknit materiale, som løfter komforten på deres støvler til et helt andet niveau. Jeg har allerede haft fingrene i et par og de føles fantastiske.

Jeg kan have glemt en lancering eller to, men det er kun bevis på hvor meget fart på der har været denne måned. Hvilken var din favorit? Jeg kan fortælle dig at min favorit er den hvide, sorte og blå adidas X15.