#Unisportlife Squad medlem blev MVP til Tango League

10.05.2017

Skrevet af Mathias

I søndags, holdte adidas Danmark den danske Tango League turnering, og vores #unisportlife squad var naturligvis med til det storstilede event. Se billederne og få en fornemmelse for eventet her.

Med en adidas kontrakt på lige fod med professionelle fodboldspillere og VIP billetter til Champions League finalen som præmie, så var der ikke noget at sige til der blev kæmpet i kampene. Selvom vores drenge fra #unisportlife squad holdet blev slået ud i semifinalen, så viste Moussa fra vores team alligevel mere end rigeligt til at blive udråbt til turneringens MVP (Most Valuable Player), hvilket landede ham en kontrakt hos adidas. Stort tillykke til ham!

Et opslag delt af Unisport.dk (@unisport) den

Det slutter dog ikke her for vores hold, fordi adidas Danmark har besluttet sig for at tage vores hold og det vindende hold med dem til Stockholm, hvor Tango League Nordics bliver afholdt. Der skal vi kæmpe for Danmark og forhåbentlig få noget revanche efter vi ikke vandt den danske turnering. Det nordiske event kommer vi til at dække på vores Snapchat d. 17, hvor PWG freestyle kommer til at være med. Husk at følge os på Snapchat, hvor vi giver et indblik bag kulisserne hos Unisport og tager dig med til events som det her. Altid en fest!

Vores Snapchat brugernavn er: “unisportlife” - så gå ind og tilføj os!