Vi søger en fodboldekspert med gode skrivefærdigheder til vores Product Management afdeling

12.04.2017

Skrevet af Mathias

Vi søger lige nu en ny medarbejder der kan assistere vores Product Management afdeling med oprettelse og kvalitetssikring af vores produkter i CMS.

Siden 2012 har vi åbnet websites i Sverige, Norge, Holland, Finland, Frankrig, Tyskland og vores internationale site Unisportstore.com. Flere lande kommer til, og kompleksiteten i at styre kvaliteten af vores produkttekster, billeder, metadata mm. er derfor stigende.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor fodboldfans og brands anser os som markedets mest seriøse leverandør af fodboldudstyr. Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Stillingen

Du vil arbejde med vore indkøb i forløbet fra efter de er bestilt, til de er online på tværs af vore websites. Det er en stilling som kræver selvstændighed, men du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Product Management team.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at behandle vores indkøbsordrer i CMS samt skrive informerende produkttekster. I din hverdag vil du have kontakt med nogle af verdens største brands og deres produkter. For at kunne skrive engagerende tekster, er det en stor fordel at du er typen der ikke går ned på udstyr, men har en holdning til alt fra strømpetape til baselayer.

Du bliver ligeledes et bindeled mellem vores kundeservice og vores produktteam, da dine tekster oversættes til 8 andre sprog og leveres til millioner af brugere.

Dette forventer vi af dig

  • - Du er talnørd og arbejder hjemmevant i Excel. Du kender til tabeller og filtre der gør at du hurtigt kan skabe dig et overblik i komplicerede Excelfiler.
  • - Du er selvstændig, struktureret og kvalitetsbevidst, og sætter en ære i at levere et gennemarbejdet produkt.
  • - Du skal være særdeles velformuleret og dygtig i skriftlig dansk. Er du ligeledes det på engelsk, er det bestemt et stort plus.
  • - Du skal kende til fodboldprodukter generelt, da dette vil lette dit arbejde og sikre at du leverer gode, gennemarbejdede tekster.
  • - Vi forestiller os at du måske er færdig med en gymnasial/kortere videregående uddannelse og gerne vil ud og have noget arbejdsmæssig erfaring.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ, prisbelønnet fodboldvirksomhed, der er first mover inden for e-handel.

Ansøgning og ansættelse

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til as@unisport.dk og mærk mailen Ansøgning - Product Management.

Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at løse arbejdsopgaverne beskrevet i opslaget. Beskriv gerne hvilken type udstyr du selv bruger til træning og kamp. Din ansøgning skal emme af, hvorfor du skal inviteres til jobsamtale hos os. Så hvad venter du på? Send din ansøgning med det samme.

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv en mail til Product Manager Andreas Skjold på as@unisport.dk.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Vi gennemgår ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!