Weekendens støvlespots: Nye støvler gør deres indtog

28.09.2015

Skrevet af Mathias

Det har været en rimelig travl fodbolduge med både midtuge cup-kampe og en pakket weekend. Hvis du så derudover ligger til, at der i sidste uge var helt vildt mange nye lanceringer, så betyder det at der er massere af lækre støvlespots for os at nyde. Vi har samlet alt det bedste lige her…

Aaron Ramsey (Arsenal) - New Balance Visaro Pro

Den første nye støvle er fra New Balance. Aaron Ramsey gav den kampspøde nye Visaro en tur mod Leicester og de klarede det pænt, da Ramsey spillede endnu en dynamit kamp mod ligaens mest formstærke hold. En stærk støvle og den nye farvevariant er da også et skridt op i forhold til lanceringsmodellen.

Robert Lewandowski (Bayern München) - Nike Hypervenom Phantom II Electro Flare

Kæmpe dyk i form for Lewandowski i forhold til sidste kamp. Han scorede kun 2 mål på 90 minutter - ringe. Sjov til side, så har Lewy været brandvarm på det sidste og hans nye Nike Electro Flare Hypervenom har ikke hindret ham overhoved, da han scorede sit Bundesliga mål nummer 100.

Rafinha (Bayern München) - Nike CTR360 Maestri III

En anden spiller vi havde regnet med at se i Electro Flare støvler er Rafinha, som normalt spiller i Magista. Det blev det dog ikke til, fordi den bundsolide højre back besluttede sig for at rocke et par af de gamle CTR360 Maestri III støvler. Det var i den grad en klasse støvle, så det kan man ikke bebrejde ham, men gad vide hvad Nike synes om hans lille throwback kamp.

Neymar (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor X Electro Flare Pack

Apropo folk som nok er lidt i fare for at dale i popularitet hos Nike hovedkvarteret, så var Neymar stadig i Mercurial støvler. Det er selvfølgelig helt op til Neymar selv hvad han spiller i og lige nu ser de Vapor støvler han har trænet og spillet i ud til at vinde. Han har også hugget håret af, hvilket udover at være til støtte for en god sag, også bare ser federe ud, fordi hans gamle frits var tvivlsom.

Clayton Donaldson, Jonathan Grounds & Michael Morrison (Birmingham City) - Nike Mercurial Vapor, Tiempo & Magista Tech Craft Pack

Hvis du så Carling Cup kamp i tirsdags og har lidt et øje for at spotte støvler, så fangede Birmingham City holdet nok din opmærksomhed. 3 spillere fra deres hold og med 3 forskellige Tech Craft støvler. Læder touchet hjalp desværre ikke meget, da de tabte til deres Premier League naboer i derbyet.

Sergio Agüero (Manchester City) - PUMA evoSPEED SL Tricks

Alt i alt en pænt ringe uge for Agüero. Ingen point til Team evoSPEED, eller Manchester City. I det mindste ser hans nye Tricks støvler vilde ud, så det kan han da være glad for.

Mario Balotelli (AC Milan) - PUMA evoPOWER Tricks

Der var hverken point til Team evoPOWER, eller point til AC Milan. Alt i alt en skod dag for Mario Balotelli, som ellers ser ud til at være tilbage til noget der ligner form. Selvom de nye Tricks støvler ikke fik ført nogle mål med sig, så ser de stadig pivlækre ud, så det har han kørende for sig i det mindste.

Timo Werner (Stuttgart) - adidas Messi15.1

Sidste fredag præsenterede adidas, sammen med Messi, en håndfuld unge og håbefulde spillere, som ville få lov at spille i Messi15.1 støvlen fremover. Denne weekend var det dog kun Timo Werner, som fik spillet i dem, men jeg er sikker på resten af ‘Backed by Messi’ holdet følger trop snart.

Det her er hvad vi havde til jer i denne omgang, med massere af nye støvler som fik deres første tur på grønsværen - nogle med mere held end andre. Så du nogle spots som vi måske missede? Hvis du gør så skriv dem i kommentarfeltet herunder.