GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Nike 'Motion Blur' Pack til damer

   04.04.2017

   Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

   Når det kommer til kvindefodbold er der ikke noget firma der har større fokus på dette end Nike har i øjeblikket. De præsenterer nu en dame farvevariant til HVER støvle i HVER kollektion. Denne gang er det Motion Blur, som du kan se mere til her.

   Nike Motion Blur kollektionen blev introduceret i mandags i denne uge, og mændendes støvler, som vi vil se på fødderne på blandt andet Cristiano Ronaldo, Iniesta, Sergio Ramos og Pierre-Emerick Aubameyang, stjal naturligt opmærksomheden. Sideløbende med dem lancerede Nike også disse farvevarianter til kvinder, der med hensyn til lysstyrke fuldstændig formørker deres mandlige sidestykke.

   Fortsættes herunder.

   Nike ved, at de med fodboldstøvler til piger kan gå mere eller mindre amok, og med den seneste lancering her, har de bestemt også gjort det. Hver støvle er helt vild og hvis en 4-silo kollektion nogensinde har været symbolet på forår, så er det helt sikkert denne! Se bare på den mimosa-farvede Tiempo!

   På nuværende tidspunkt er de mandlige læsere formentlig allerede faldet fra, men hvis der skulle være nogle tilbage, så har jeg en hemmelighed til jer. Hvis du gerne vil have et par af disse støvler, så er de i virkeligheden unisex, selvom de er reklameret som en kvinde støvle. Nike har ikke gjort dem smallere eller noget og støvlerne går helt op til en str. EU 43/US 11, så hvis de passer dig, er der ikke rigtig noget der kan holde dig tilbage fra at iføre dig et par.

   Du kan købe dit par af Nike Motion Blur støvlerne til kvinder via dette link.

   Del din mening
   Se alle mærker