Nu hvor den indenværende sæson er ved at gå på hæld er det ganske typisk at de fleste hold begynder at røre på sig når det kommer til lancering af nye trøjer. Det gælder også Real Madrid, som får 3 nye trøjer til næste sæson. Det er altid spændende som fan at se de nye trøjer som ens klub skal spille den næste sæson i. Desværre kan vi dog ikke offentliggøre billeder af den nye Real-trøje endnu, men du kan allerede nu forudbestille Real Madrids hjemmebanetrøje 11/12 her på siden. Så er du sikker på at du får den så snart den lander på lager. Vi kigger i denne nyhed også lidt tilbage i tiden og ser på hvad Kongeklubben egentlig har spillet i af trøjer de seneste 10 år. Vi starter derfor i sæsonen 00/01.
Real Madrid 00/01. Den sidste Teka-trøje i lang tid, og en rigtig fed af slagsen. Real vandt La Liga igen, hvilket bl.a. kom af at Luis Figo var kommet fra FC Barcelona. En meget populær trøje, som mange fans stadig rater højt.
Real Madrid 01/02. Igen en sæson, hvor Real gjorde som de gør bedst og vandt Champions League. Der kom også en Copa del Rey oven i hatten. I øvrigt havde trøjen Reals officielle hjemmeside på maven, da de ikke havde nogen sponsor denne sæson. Udetrøjen var også speciel med dens hvide ærmer – noget der ikke er sket siden på udetrøjen.
Real Madrid 02/03. Herfra fik Real en lang aftale med Siemens, og det fejrede de ved at vinde La Liga igen. Det markerede dog også den sidste periode med opture for klubben, der gik ind i en pokaltørke de næste par år.
Real Madrid 03/04. Trøjen fra denne sæson ligner til forveksling den fra sidste sæson, men har fået fjernet kraven og fået en sort streg ved halsen. Udetrøjen var mere bemærkelsesværdig i en grå-blå nuance med gule striber. En tør sæson for Real, som ikke hentede nogle trofæer.
Real Madrid 04/06. Man kunne godt tro at Adidas ingen nye ideer havde, men trøjerne fra denne periode er typisk Real Madrid; Stilrene, enkle og med sorte striber på ærmerne. Real blev nummer 2 begge sæsoner - på trods af at den danske midtbaneslider Thomas Gravesen spillede for kongeklubben.
Real Madrid 06/07. Ny sæson, ny trøje og sidste år med Siemens, som nu ikke længere laver mobiltelefoner. Trøjen blev noget mere levende, og Real vandt da også La Liga i den igen efter nogle års ventetid. Real blev også kåret til FIFA Best Club, og det emblem sidder selvfølgelig også på trøjen. Man er vel spansk og stolt.
Real Madrid 07/08. Igen en lidt vovet Real Madrid-trøje, som også skabte røre blandt fans. Trøjen var med lilla striber, og der var igen mange detaljer på trøjen. De gjorde dog ikke spillet på banen noget, og Real tog for andet år i træk La Liga-titlen. Trøjen var også første år med den nye sponsor, bettingfirmaet bwin.
Real Madrid 08/09. Reals hjemmetrøje gik efter to meget levende trøjer tilbage til det mere stilrene look, og holdt farverne hvide og sorte. Der var intet held i La Liga for de hvide, og Real sluttede som nummer 2 igen. Udebanetrøjen var den første i 4 år der ikke var mørkeblå, men snarere i en kongeblå farve.
Real Madrid 09/10. Madrid-trøjen som man kender den – hvid/sort, men denne gang med guldstriber på for at markere, at klubben hører til i toppen. Real måtte dog igen tage til takke med 2. pladsen.
Real Madrid 10/11. Denne sæsons trøje, og igen lidt anderledes en af slagsen. Her er accentfarven nemlig kongeblå, hvilket dermed afviger en lille smule fra traditionen. Real Madrid har dog taget godt imod den, og især i Champions League er de indtil videre stadig med hvor det er sjovt. Således ligger de til at gå videre mod Tottenham og møde deres ærkerivaler, FC Barcelona, i semifinalen.