PUMA evoSPEED 17 SL-S 'Derby Fever' | Marco Reus & Dortmund inspiration

27.03.2017

Skrevet af Mathias

Das Revierderbym aka. das Ruhrderby, aka. en af de vildeste atmosfærer i fodboldverdenen. For at hylde deres hold, Dortmund, og bygge videre på 'Derby Fever' kollektionen, har PUMA introduceret deres seneste evoSPEED SL-S.

Jeg tror, at der et sted i alle fodbold tilhængeres hjerter, er et blødt punkt for Borussia Dortmund. Hvem har for eksempel ikke brugt tid på at se gåsehuds-fremkaldende videoer på Youtube af den berømte Gule Mur? PUMA har nu lanceret deres seneste tilføjelse til deres 'Derby Fever' kollektion, som en hyldest til klubbens fans og en af dens mest ikoniske spillere: Marco Reus.

Fortsættes nedenfor

Uheldigvis for Dortmund, Puma og fans af fodboldstøvler, er Marco Reus skadet for jeg ved ikke hvilken gang i hans karriere og det er derfor meget usandsynligt, at han kommer til at bære støvlerne på banen, når Schalke 04 og Dortmund møder hinanden på Veltins-Arena i weekenden. Det er forbandelsen af 'Derby Fever' støvlerne, som betyder, at der på trods af at have været lavet 5 støvler til denne kollektion, stadig ikke har været spillet 90 minutters fodbold med støvlerne sammenlagt.

Marco Reus er måske ikke tilgængelig til kampen, men den nye PUMA evoSPEED 17 SL-S 'Derby Fever' Reus er stadig designet i tæt samarbejde med ham. Hen har været fan af klubben hele sit liv og det viser sig tydeligt i støvlens design, som er fyldt til bristepunktet med Dortmund-inspiration og små detaljer der tager denne støvle til et helt nyt niveau. På performance siden er støvlen baseret på PUMA evoSPEED SL-S, som er den mere robuste version af evoSPEED SL siloen, men som stadig vejer ufattelige 146 gram. Bland det hele sammen og så har du en af de tyndeste speed støvler i verden lige nu.

Du kan få fingrene i den nye PUMA evoSPEED 17 SL-S Derby Fever Reus lige her, lige nu!