Unisports adidas PureControl Ultra Boost raffle er åben nu!

09.03.2017

Skrevet af Mathias

Så er det tid! I kan alle stoppe med at bombardere vores Instagram DM's nu, fordi vores raffle til adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost åbner nu.

Lige fra den første farvevariant af adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost lancerede i juli sidste år, har den fodboldstøvle inspirerede hype-sneaker været utrolig eftertragtet, samt utroligt begrænset i antal. Denne djævelske kombination har kun gjort folks ønske om at eje et par af disse sneakers endnu vildere, hvilket endvidere også har udløst en stor interesse fra folk der ønsker at videresælge dem. (Dårlige nyheder)

Fortsættes nedenunder

Det giver os et ansvar, her hos Unisport, til at finde den bedst mulige måde, hvorpå vi kan sælge vores sko, således at flest par ikke ender i hænderne på folk, som kun er ude efter pengene og ikke på grund af kærligheden til adidas' fodbold/mode fusionerende sneaker. Vi har eksperimenteret på de sidste par udgivelser, men har fundet frem til at den mest fair måde at gøre dette på er gennem en raffle. Det udelukker fuldstændig brugen af robotter og gør vinderne fuldstændige tilfældige, så de rigtige samlere og sneaker freaks har lige så stor chance som resellers og robotterne.

Denne adidas Camo Pack PureControl Ultra Boost farvevariant vil være særdeles limiteret og hvis du sammenligner antallet af par med antallet af folk der skriver sig op, vil jeg næsten forestille mig, at det er nemmere at få fingrene i et par YEEZY's end disse. Lad dog ikke dette tage modet fra dig og tilmeld dig vores raffle via linket herunder! Held og lykke og vi håber at du fået fat på et par af adidas PureControl Ultra Boost Camo Pack.

Tilmeld dig Unisports raffle til adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost lige her.