Adidas bringer Primeknit tilbage i spillet for at skabe kaos med X15+ Primeknit

28.09.2015

Skrevet af Jonathan

Det er godt halvandet år siden at adidas introducerede verden for den første strikkede fodboldstøvle. Siden har adidas indledt en fuldblodet revolution til markedet med introduktionen af X og ACE. I dag tager adidas så et nyt spadestik efter at have bragt to innovationer sammen. Det her er Primeknit udgaven af kaos: X15+ Primeknit.

Primeknit er en teknologi, som adidas primært har udviklet for at placere komforten på en piedestal, når det kommer til fodtøj. Den seneste Primeknit fodboldstøvle, Primeknit 2.0, blev da også præsenteret af adidas selv som verdens mest komfortable fodboldstøvle. Det var hovedsageligt dette nye ”compression fit”, der gav adidas modet til at komme med den påstand.

Denne X15+ Primeknit udgør en del af adidas' Limited Collection. Så skynd dig at sikre dig et par af disse fodboldstøvler lige her - Pris: 2.099,-

Og noget tyder på at adidas ikke har skiftet mening. For det er netop dette compression fit, der danner grundlaget for den nyeste Primeknit fodboldstøvle. Denne konstruktion giver et helt unikt fit i fodboldstøvlen og i denne sammenhæng danner det et perfekt grundlag for den eksplosive og kaos opsøgende fodboldspiller.

Denne X15+ Primeknit er sammen med ACE15+ Primeknit den nyeste serie i adidas’ Limited Collection, som adidas netop lancerede ved præsentationen af Primeknit 2.0. Så der er vel bare tilbage at sige: GO GO GO!

Primeknit behøver efterhånden ingen introduktion. Men skulle du have glemt, hvad teknologien bygger på, så er det en overdel som er vævet med fleksible fibre og som giver foden den størst mulige bevægelsesfrihed samtidig med at den yder den støtte, som er nødvendig i en fodboldstøvle. For at styrke holdbarheden har adidas lagt denne Primeknit overdel under den traditionelle overdel. På den måde bringer adidas det bedste fra to verdener sammen til en unik fodboldstøvle.