Støvlespots galore til det seneste Barcelona træningspas

25.09.2015

Skrevet af Mathias

Hver uge følger vi op på nogle af de bedste støvlespots fra verden rundt og ser på hvilke støvler spillerne bruger i kamp. Der er altid lidt lækkert at finde i kampene, men hvis du vil have fingrene i det helt vilde, så skal man tjekke klubbernes træningspas ud. Det har endnu engang vist sig at være sandt, da vi tog et kig på det seneste Barcelona træningspas, som var sprængfyldt af nye støvler...

ad os starte med hvad der først fangede vores opmærksomhed til Barcelona træningen. Alle adidas spillerne havde nemlig alle en ny og fuldstændig unreleased X15 og Ace15 farvevariant på. Der har intet officielt været på dem endnu, men adidas pønser i hvert fald på noget. Den endnu skarpere spotter har måske endda allerede set dem, da de lynhurtigt blev vist i den nyeste Gamedayplus episode. Alle har dem tilsyneladende på og der virker også til at være et eller andet unikt over dem, men hvad er det?

Derudover så er den nye Electro Flare Pack også landet i Barcelona og alle de store Nike atleter er begyndt at løbe dem til. Neymar fortsætter med at spille og træne i Mercurial Vapor støvler, hvilket han har gjort i de sidste fire dage. Det bliver bestemt også spændende at se hvad der sker der.

Afslutningensvist kan vi tage et kig på den mystiske gæst til træningen. Barcelona holdet bruger Nike rigtig meget til at teste deres nye fremtidige støvler og det ser ud til de er på den igen. Gerard Pique havde i hvert fald et par blackoutede støvler til træningen, nok for lige at se hvad han synes om dem. Hvad tror i det er?

Det er altid sjovt at se nye støvler i brug, så for os støvlenørder er sådan en træningssession en tur i Disneyland. Der var massere at nye ting, som endnu ikke har set dagens lys og vi glæder os til at se hvad mærkerne har til os.