Umbro Velocita 3 i lilla klæder | Var der nogen, der sagde speedstøvle?

21.02.2017

Skrevet af Jacob

Umbro fortsætter med at velsigne os med friske lanceringer, og i dag kan vi glædeligt præsentere jer for en skarp opdatering til Velocita 3. Mørk lilla, turkis og hvid udgør treenigheden af farver.

Det er ikke så længe siden, vi kunne præsentere en tripel opdateringer af fodboldstøvler fra Umbro, hvor hver silo blev beklædt med en kombination af sort og orange. Hvis de ikke helt faldt i din smag, er dette måske din heldige dag, da vi nu kan løfte sløret for Umbro Velocita 3 i en lilla og turkis farvevariant, som vi er sikre på, nok skal høste masser af superlativer. Vi så West Hams Michail Antonio fejre Valentins Dag med sit livs kærlighed, Velocita i den førnævnte orange farvevariant, og nu bliver det således spændende at se, om han skifter til disse.

Umbro Velocita 3 har dog meget mere at byde på end lækkert design, da den giver samtlige andre speedstøvler på markedet kamp til stregen i forhold innovation og præstationsevne. Og hvordan det så? Lad os starte med vægten, der tæller beskedne 165g, og det rejser naturligvis spørgsmålet om, hvorvidt den udelukkende er bygget for at være så let som muligt, men det er netop her det bliver interessant. Overdelen er intet mindre end revolutionerende; den er todelt og hver af de to lag tjener et specifikt formål.

Fortsættes herunder.

Det inderste lag er virkelig spændende, da det er lavet af memory foam, som smyger sig om foden og, ja, memorerer din fods kontur, hvilket dermed giver dig et uovertruffent fit, som er både komfortabelt og personligt. For at holde støvlen i tjek, og for at øge stabiliteten, har Umbro udstyret Velocita med et ydre lag af tyndt mikrofiber, som er tyndt nok til at følge din fods bevægelser til punkt og prikke, men stadig stærkt nok til at give dig den stabilitet og lockdown, du har brug for.

For at yderligere forbedre komforten har Umbro tilføjet en virkelig lækker og polstret hælkappe, som nok skal holde vablerne bort. Underneden på støvlen er Umbro nået til den konklusion, at fart ikke kun foregår i én retning, men det handler i høj grad om at kunne skifte retning og accellerere derfra. Knopkonfigurationen reflekterer netop dette med en kombination af diamant-formede og koniske knopper, der udgør ydersålen. Umbro har virkelig ramt plet med en lækker speedstøvle, som klart bør overvejes af alle!

Du finder Umbro Velocita 3 i den skarpe farvevariant lige her på Unisport.dk.