PUMA återinför starkt koncept med evoPOWER Tricks

25.09.2015

Skrevet af Niclas

Om jag hade fått bestämma (och det får jag så länge det är jag som skriver), så var PUMA:s VM Tricks-fotbollsskor deras fetaste hittills. Nu blir det svårt att avgöra om den tidigare, eller denna nya Tricks-kollektion är bäst. Men huvudsaken är att Tricks är tillbaka!

Idag har PUMA presenterat både en ny evoSPEED och en ny evoPOWER. Denna gången kommer de dock att hetta upp det hela med en liten kampanj där Team evoSPEED ställs mot Team evoPOWER i "Head 2 Head". En avgörande duell om vilket team som är bäst. Spelare som Yaya Touré, Cesc Fabregas, Olivier Giroud och självklart Super Mario kommer att representera evoPOWER. Jag förväntar mig dock att det kommer vara de tre förstnämnda som skrapar ihop poängen till Team evoPOWER.

Är PUMA evoPOWER Tricks något för dig? Beställ dina skor här!

Designen? Ja, enligt mig är den lika bra som för ett år sedan. Kombinationen av blått och orange fungerar utmärkt i mina ögon och jag ser fram emot att få se skorna på planen. Det är svårt att inte gilla PUMA:s Tricks-koncept...

På Unisport är vi alltid ärliga gällande nya färguppdateringar. Ibland kanske det låter lite partiskt, men seriöst. Denna designen är hur snygg som helst. Tror du att Team evoSPEED eller evoPOWER kammar hem flest poäng i Head 2 Head?

ALT_TAG