PUMA evoSPEED 17 SL-S | Derby Fever støvler lanceres til Hector Bellerin

30.01.2017

Skrevet af Mathias

En sæsondefinerende, en seks-points kamp. Men hævet over alt, et derby. Nu på søndag støder Arsenal og Chelsea hovederne sammen, og PUMA hylder Hector Bellerin med en signatur "Derby Fever" støvle til begivenhederne.

Derby Fever fodboldstøvlerne har siden deres introduktion sidste år været forbandet, og alle spillere der har fået et par signatur støvler til en kamp, har efterfølgende været skadet til det derby, som støvlerne var tiltænkt. Forbandelsen der gjorde krav på Santi Cazorla, Antoine Griezmann og Marco Reus i 2016, ser nu ud til at være brudt i 2017, fordi Hector Bellerin er lige kommet tilbage fra en skade i sidste uge, og det virker meget sandsynligt, at han bliver manden der skal lukke ned for Eden Hazard, d. 4. februar. Det er naturligvis gode nyheder, selvom at jeg kunne forstille mig at det ville blive rimelig underholdene, at skulle se Gabriel Paulista prøve at holde Eden Hazard i snor (Yikes!)

Ikke nok med at det er gode nyheder for de gode folk hos Puma og alle Arsenal fans rundt omkring i verden, men også for alle der elsker fodboldstøvler. Puma evoSPEED 17 SL-S er fuldstændig spækket med skarpe detaljer og man kan forestille sig, at den ultra modebevidste Bellerin har spillet en rolle i design processen. Som et resultat heraf er forfoden dækket med små "A'er", som uden tvivl står for Arsenal. På tværs af snuden kan man også finde "LDN", hvilket igen viser kærligheden til hans adopterede hjemby, London. Det er kun en håndfuld af de små overraskelser du kan finde på støvlen, så vær sikker på at tjekke hele vores galleri ud herunder for at værdsætte hvor gode disse støvler er.

Hector Bellerin går altid efter SL-S udgaven af evoSPEED siloen, hvilket er den mere robuste udgave af støvlen. På trods af at være den "tunge" udgave, vejer de stadig kun 146 gram, hvilket stadig er ufattelig let samtidig med at det er en del mere holdbare end de almindelige PUMA evoSPEED fodboldstøvler.

Bestil dit par PUMA evoSPEED 17 SL-S Derby Fever Bellerin Limited Edition støvler lige her.