Få et tættere kig på den lynhurtige nye Nike Hypervenom Electro Flare

23.09.2015

Skrevet af Mathias

Nike Electro Flare Pack awesomeheden fortsætter! Denne gang zoomer vi ind på den nyeste Hypervenom farvevariant. Denne model kommer bestemt til at fange folks opmærksomhed på banen og fra sidelinjerne. Hvis du hiver dem her på, så har du bare at være klar til at vise du fortjener spotlightet…

Den har ikke særlig mange år på bagen, men der er ingen tvivl om Hypervenom kollektionens kvaliteter. Begge generationer af støvlen har været sindssygt populære og udover det egentlig bare er vildt god kvalitets støvler, så har farvevarianterne også været en stor del af det.

Denne nye Electro Flare Pack Hypervenom er endnu et stærkt eksempel på hvordan Nike kombinerer støvlens visuelt meget slående udseende, med lige så øjenfangende farver. En støvle man må sige er perfekt til Neymar Jr og hans flamboyante stil. Man kan forestille sig opgivelsen i forsvarets øjne, når de ser det aggressive sålmønster, efter de er blevet krøllet.

Skriv dig op her og få besked så snart de nye Nike Electro Flare støvler kan købes.

Electro Flare Pack støvlerne er klar til at lyse banerne op og gøre de mørkere dage lidt sjovere. Det skarpe design har i hvert fald allerede løftet humøret herinde, så man må sige de klarer det godt. Jeg vil stadig holde fast i at jeg bedst kan lide de nye Mercurial støvler, men Hypervenom er en personlig andenplads. Hvor ranker de hos dig?

ALT_TAG