Kampen om kontrol | Magista vs. PureControl

12.01.2017

Skrevet af Jonathan

De to mest omtalte kontrolstøvler på markedet er uden sammenligning Nikes Magista Obra 2 og adidas’ ACE 17+ PureControl. Nu har JayMike sammenlignet dem og set på fordele og ulemper ved de to.

Det kan være svært at vælge sin fodboldstøvle, hvis man ikke har sat sin kærlighed fast på én model. Eller måske har man spillet så længe i samme støvle, at man gerne vil prøve noget nyt. Hvis du kan relatere dig noget af det, så er det måske en god ide at se med her. JayMike har nemlig taget to af de absolut mest populære fodboldstøvler og sat dem over for hinanden. Det har han gjort for at give dig et bedre overblik, så du bedre kan beslutte, hvilken fodboldstøvle du skal gå med.

Du kan finde vores udvalg af fodboldstøver lige her.

Og lad det være sagt med det samme – personligt er jeg langt mere til Magista Obra. Om det er på grund af mine ekstremt brede fødder ved jeg ikke, men JayMike forertækker i hvert fald ACE 17+ PureControl og vi ved at han har verdens fineste, mindste herrefødder i Danmark, så måske der er en sammenhæng der.

Se videoen i toppen af klippe for at høre JayMikes vurdering af de to støvler over for hinanden. Og så kan du se en lille oversigt herunder:

Magista Obra 2 ACE 17+ PURECONTROL
Vægt:
216g
Vægt:
231g
Fit:
Bredt med en tætsiddende Dynamic Fit Collar
Fit:
Tæt med TechFit Collar
Spark:
Polstret med ekstra greb
Spark:
Rent og responsivt
Touch:
3D tekstur og ACC
Touch:
Tæt og elegant
Ydersål:
Anatomisk og semi-koniske knopper
Ydersål:
Koniske knopper med BOOST sål
Ulempe:
Overdel skal spilles til et par gange
Ulempe:
Ikke optimal lockdown
Pris:
2399 DKK
Pris:
2299 DKK
Vurdering:
Fantastisk komfort og rigtig god, hvis du godt kan lide ekstra greb i overdelen.
Vurdering:
Fantastisk fit og leverer fuld kontrol under alle slags forhold.