Ny Unisportlife kollektion | Vær din bedste version

05.01.2017

Skrevet af Jonathan

Det hele startede med inspiration fra den franske fodboldkultur. Nu rækker vi ud efter stjernerne med en helt ny kollektion fra vores Unisportlife Collection. Vær din bedste version i Unisportlife Cosmos Collection.

I sommeren 2016 tog vi et nyt, spændende skridt da vi lancerede vores første officielle tøjkollektion. Kollektionen blev lanceret i forbindelse med årets største begivenhed, EM i Frankrig, og var naturligvis også inspireret af landet der har givet os Zidane, Henry, Benzema og ej at forglemme Claude Makélélé!

Nu er vi tilbage med en kollektion, som henter sin kilde til inspiration fra et lidt mere abstrakt, omend endnu mere inspirerende område. Med sine refleksive og guld elementer i fuld Sort/Grå bygger designet på en tanke om at tage det ordinære eller traditionelle og gør det til noget spektakulært med dine unikke kvaliteter. Med andre ord: Ræk ud efter stjernerne – intet kan stoppe dig.

Passende nok, så har vi dedikeret et helt univers til den nye Cosmos Unisportlife kollektion. Udforsk vores nyeste styles her.

Fortsættes herunder

Med kollektionen følger en lang række forskellige produkter, med navne inspireret af universet. På alle elementer finder du det refleksive logo, mens lynlåsene er lavet med et guld-design. Du kan blandt andet finde en #titan Bomber Jacket med et atletisk fit eller et par #andromeda Bukser i grå, som er perfekt både til afslapning, lidt streetfodbold eller i træningscentret.

Du kan finde hele udvalget i vores Unisportlife Cosmos Collection lige her.