PUMA evoSPEED SL 17 | PUMA har fart på ind i det nye år

16.12.2016

Skrevet af Jonathan

Forklædt som en optisk illusion lancerede PUMA deres første evoSPEED 17 den 5. december. Nu løfter se så det fulde slør for 2017 versionen på deres hurtigste fodboldstøvle i tropisk inspireret farver.

Lanceret i en farvevariant, der mest af alt åbner op for rygterne om at Usain Bolt endelig træder ind på fodboldscenen, runder PUMA året af, ved at sætte gang i det nye med denne mindre opdatering af deres PUMA evoSPEED SL 17. Dermed indleder PUMA deres 2017, som vi har rigtig høje forventninger til.

Fortsættes nedenunder

Tankerne og mantraet bag udviklingen af PUMA evoSPEED er grundlæggende de samme, som vi kender dem fra 16-modellen. Det betyder at vi stadig har med den letteste kampdygtige fodboldstøvle på markedet at gøre. Med en kampvægt på 120 gram tilbyder denne støvle dig både den fysiske og mentale fordel, når det kommer til fart. Og det afspejler sig også på de spillere, som optræder i evoSPEED. Her er nemlig nogle af verdens bedste offensive spillere som for eksempel Agüero, Griezmann og Marco Reus.

For mange spillere og især de professionelle, som har ubegrænset adgang til fodboldstøvler, så kan denne ultra-tynde overdel og "kun store kampdage" virke en smule for tynd. De har brug for noget lidt mere supporterende og beskyttende, men som stadig bevarer det helt lette materiale. I sidste ende handler det om præferencer og hvad man føler sig bedst tilpas i. Men skulle du være blandt dem, som netop mener at evoSPEED SL 17 er liiiiidt for tyndt, så har PUMA også opdateret deres PUMA evoSPEED SL-S 17. Denne model er netop tiltænkt som et direkte alternativ til dem, som gerne vil have lidt mere end 10 kampe i deres fodboldstøvler.

Du kan bestille dit eget par af PUMA evoSPEED SL 17 lige her - og forblive for evigt hurtigere!