Neymar er nu officielt Mercurial spiller | Vind han signerede støvler her

02.12.2016

Skrevet af Mathias

Direkte Unisport levering af fodboldstøvler til Neymar Jr. inden El Clasico. Men vent, er det ikke et par Mercurial?

Nej, det er ikke os der ikke ved hvilke støvler Neymar spiller i. Paradeforestilling er ovre og Nike løfter nu officielt låget for den dårligst holdte hemmelighed i fodboldverdenen. De har i månedsvis lavet custom Hypervenom støvler til Neymar, fordi den livlige brasilianer har haft et ønske om at spille i Nike Mercurial Vapor XI. Unisport har nu hørt hans bønder og sammen med Nike fløj vi JayMike til Barcelona med et par støvler han skal spille i og et par han sætter sin underskrift på. En fair deal!

Jakob fløj i alt hast til Barcelona, med den genkendelige grønne #Unisportlife kasse under armen. Det resulterede i vores klart største unboxing nogensinde, hvor en nervøs JayMike mødte Neymar. Du kan se videoen ovenover.

Udover at udstyre den nyeste Nike Mercurial superstjerne med sit første par Dark Lightning Vapor støvler, fik vi også et par signerede med tilbage. Som mange af jer nok har håbet jeg ville gøre, så har vi tænkt os at give det par støvler væk. Se hele videoen og find ud af hvordan du kan være med i vores Unisport X Neymar giveaway på YouTube.

Hvis du vil have samme par støvler som Neymar, så kan Nike Mercurial Vapor XI Dark Lightning købes lige her.