De spanske miniputter fra Villareal fortsætter deres heroiske march i Champions League, og her til aften sendte "landsbytosserne" giganten Inter ud af den fornemme klubturnering ved at sende dem hjem fra El Madrigal med et 1-0 nederlag, og så var Diego Forlans udebanemål fra sidste onsdag nok til samlet avancement. Inter startede bedst uden at komme frem til noget nævneværdigt, men efterhånden som første halvleg blev en halv time gammel, overtog hjemmeholdet mere af spillet og havde enkelte forsøg mod Toldos mål. Alt i alt ikke 45 minutter, der vil gå over i historien. I anden halvleg fortsatte Villareal dominansen, og efter et frisparksindlæg fra Riquelme kunne hans argentinske landsmand Rodolfo Arruabarrena heade bolden i en bue oven en Toldo på skovtur og ind i et tomt net. Efterfølgende var Forlan tæt på, men Toldo revancherede sig med en fornem redning oppe under tværribben. Materazzi nåede endnu en gang at bevise hvilket svin han er, da han i forbindelse med et frispark plantede en albue i fjæset på den hårfagre Sorin, som måtte pakkes ind til uigenkendelighed. Inters træner Mancini ommøblerede og satsede det sidste kvarter, men formåede aldrig at skabe noget farligt overfor et godt kæmpende hjemmehold. Stankovic var tæt på i dommerens tillægstid, men skød hårdt lige på Villareals keeper Viera. Dermed er Villareal i første forsøg nu nået til semifinalen, hvor enten Arsenal eller Juventus venter.