Black Friday er perfekt mulighed for billige fodboldstøvler

21.11.2016

Skrevet af Jakob

Hvem elsker ikke et godt Black Friday tilbud? Jeg ved jeg gør. Hvis du vil vide, hvad jeg ville gå efter på den stor dag, så læs med her.

Lad mig få det sagt med det samme: Jeg elsker Nike Mercurial. Og det ved jeg at jeg ikke er ene om. Derfor skal du heller ikke hvile på laurbærrene på fredag, for de vil nok ikke blive stående på vores hylder i super lang tid.

Når det så er sagt, så er jeg et menneske der går ret meget op i at mine fodboldstøvler og sneakers altid ser så friske ud som muligt. Derfor ville jeg også kigge efter produkter som Jason Markk og Crep Protect. Jeg har altid lidt liggende, men man kan aldrig få nok af det, hvis man gerne vil se skarp ud. Og hvis du er lidt skeptisk omkring, så lad mig være garantistemplet på at det virker!

Et produkt som får alt for lidt omtale i forhold til, hvor godt det virker og hvor stor en forskel det gør, er NikeGrip Lightweight sokker. Det er helt sikkert værd at holde øje med dem på vores side.

Du kan skrive dig op til vores Black Friday nyhedsbrev og bliv notificeret om, hvilke produkter der er på tilbud på dagen.