Nike Mercurial Superfly V CR7 | Kapitel 3: Discovery

07.11.2016

Skrevet af Jonathan

I ny og næ dukker noget helt særligt op ud af ingenting og vender hele fodboldverdenen på hovedet. Det var præcis, hvad der skete for 13 år siden da en ung knægt med nummer 28 på ryggen viste sig frem for Sporting Lissabon. Det her er historien om CR7, kapitel 3.

Frem til 2003 havde snakken om en ung knægt fra Madeira ikke spredt sig meget længere end de Portugisiske grænser. Noteret som et kæmpe talent - an naturlig diamant - havde Cristiano Ronaldo formået at bide sig fast på førsteholdet i Sporting Lissabon. Og herfra skulle der ikke gå lang tid før verdenen ville lære en unik 20-årig vidunderdreng at kende. I optaktsfasen til sæsonen 2003/04 havde Sporting inviteret mægtige Manchester United til Lissabon for at mødes i en træningskamp.

Du kan købe de nye Mercurial Superfly CR7 lige her.

Discovery (Opdagelse) er tredje og seneste kapitel i serien om Cristiano Ronaldo. Det er dedikeret til et meget specifikt og helt afgørende punkt i Cristiano Ronaldos karriere. Det er således en direkte reference til netop ovennævnte træningskamp, som fandt sted 6. august 2003. En kamp som Sporting vandt 3-1 og hvor Cristiano Ronaldo for alvor overbeviste Sir Alex Ferguson om at Cristianos næste hjem skulle være på The Theatre of Dreams. Det var blot få dage efter denne kamp at Manchester United officielt præsenterede Cristiano Ronaldo som deres nyeste spiller og, tja, resten er som man siger, historie. .

Fortsættes nedenunder.

Den nyeste Nike Mercurial Superfly 5 CR7 Kapitel 3: Discovery er altså designet for at hylde Cristianos klub, Sporting Lissabon. Det er naturligvis den grønne farve, som refererer til Sporting, mens den gule farve reflekterer den gyldne periode som Cristiano Ronaldo var på vej ind i. Herudover har Nike også tilføjet ekstra detaljer, for at understrege begivenheden, der bliver husket som opdagelsen af CR7. På hælen er datoen fra kampen tilføjet, mens en tegning af stadion er indprintet i indlægssålen. Som på de to første støvler har Nike selvfølgelig også tilføjet det velkendte CR7 logo på siden af støvlen i glitrende sølv.

Dette er første gang at CR7 serien bliver udgivet i den nyeste generation af Mercurial Superfly og vi forventer at Cristiano kommer til at spille med støvlerne gennem de næste par måneder, hvor han både kommer til at skinne mest igennem i Champions League mod netop Sporting Lissabon og selvfølgelig når Real Madrid møder Barcelona i El Clasico i december.

Dit stykke af historie kan blive din nu. Find de nye Nike Mercurial Superfly CR7 Chapter 3: Discovery lige her.