Unisport støvlespots | 2016's bedste uge!

24.10.2016

Skrevet af Mathias

På det seneste har fodboldverdenen seriøst fart på og det betyder også mange spillere i nye støvler, kontraktbrydende støvler, modificerede støvler og sjældne støvler. Vi har samlet det bedste på de professionelles fødder her.

Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) - adidas X 16.1 Stellar Pack

Ibrahimovic har ingen kontrakt med noget brand, fordi han selv vil styre sine støvler og selv har en linje sportstøj. Selvom mange tror han er Nike spiller, så var der altså ingen problemer i at han i kampen mod Chelsea var skiftet til et par adidas X 16.1 Stellar Pack. Han testede X siloen i sommers under EM, men der skete ikke mere end det før nu. Det bliver spændende at følge, fordi han er en af de professionelle, som man kan stole på spiller i det han anser som det bedste. Ingen penge har indflydelse på hans vurdering. En sjældenhed i det moderne spil.

Robin van Persie (Fenerbache) - adidas X 15.1 Custom

Fra en Manchester United angriber til en forrig en af slagsen. RVP har alle dage været en kæmpe kræsenpind og nu hvor han karriere må siges at lakke på hæld, så ser det ud til at adidas stopper med at give efter for hans krav. De her adidas X 15.1 har han måtte holde fast i længe, fordi ellers har hans støvler ikke en custom adizero hælkappe, læderoverdel eller speciel sål. Sheesh, kan ikke bebrejde adidas for ikke at ville lave nye støvler vær gang.

Lebogang Phiri (Brøndby) - Nike CTR360 Maestri II

Vi kan lide din stil Phiri! I den sidste uge har han spillet i et par Maestri II, som kommer til at gå ned i historien, som en af de mest populære Nike støvler overhoved. Verdenen af playmaker fodboldstøvler, var aldrig helt den samme, efter CTR360 siloen blev præsenteret. Godt at se professionelle stadig respekterer en OG.

Kelechi Iheanacho (Manchester City) - Nike Mercurial Vapor XI Spark Brilliance & Floodlights Pack

Iheanacho kom på banen ved halvleg mod Southampton, men efter han kom på banen havde han tilsyneladende problemer med sin venstreskøjte. Han blev derfor nødt til at skifte den til sine gamle Spark Brilliance støvle, som han heldigvis havde med sig, og han endte derfor med et slags “Tricks” design. Kan være det faldt i god smag og han ender som PUMA spiller.

Aaron Ramsey & Marouane Fellaini (Arsenal & Manchester United) - New Balance Visaro Signal Limited Edition

To spillere, som farvede håret blond i sommers og begge spiller i New Balance Visaro Signal Limited Edition, men hvis hår-eksperiment er endt meget anderledes. Visaro Signal har været på alles læber i sidste uge og fik også sin on-pitch debut i denne weekend.

Neymar (Barcelona) - Nike Hypervenom NJR X Jordan Custom & Nike Hypervenom Floodlights Pack Custom

Neymar fløj ind fra Brasilien og havde meget lidt træning inden han blev kastet i aktion for Barca i Champions League. Hans begrænsede træningstid kan være grunden til, at han i halvlegen hoppede ud af sine Neymar X Jordan støvler og tilbage til Floodlights Pack, fordi de endnu ikke var spillet til. Jeg håber i hvert fald ikke, at det er det sidste vi ser til dem, fordi Jordan støvlerne ser langt federe ud i min optik.

Leo Messi (Barcelona) - adidas Messi 16.1 Space Dust & Speed of Light

Messi havde også helt nye signaturstøvler i Champions League kampen mod City og helt ligesom Neymar, så skiftede han tilbage til gamle støvler i halvlegen. AgilityKnit overdelen er faktisk lavet til at blive spillet hurtigt til, men det har åbenbart taget lidt længere tid denne gang. I ødelæggelsen af Pep scorede han i begge støvler, så mon ikke vi snart ser ham i de nye Space Dust støvler igen snart. Derudover, så kan i se billederne ovenover, som viser hvordan det ser ud, hvis du nogensinde kommer i karambolage med Messi. Han er ikke just frygtindgydende, må man jo nok erkende.

Leroy Sane (Manchester City) - Nike Mercurial Superfly V Custom

Leroy Sane er en af verdens største kant-talenter og spiller i en Manchester klub med Mercurial støvler. Han følger ret meget i CR7’s fodspor. Om han når de højder vides ikke, men de har i hvert fald samme holdning til hvordan deres Superfly støvlers Dynamic Fit Collar skal side. Både Cristiano og Sane har fået deres sok skåret lidt ned af anklen. Lad vær med at prøve det derhjemme, med mindre jeres mor er episk med nål og tråd.