PUMA lancerer evoTOUCH i Blackout og i Whiteout

21.10.2016

Skrevet af Jonathan

Tidligere på året løftede PUMA sløret for en helt ny silo under navnet evoTOUCH. Nu udvider de udbuddet af støvlerne, med ikke bare én men to nye farvevarianter. Se dem her.

Nike kom først, så fulgte adidas trop og i sommer meldte PUMA sig så ind i kampen om fodboldstøvler med indbygget sok. Hvor Nike og adidas udelukkende har holdt sig til de syntetiske materialer, så har PUMA taget det i en lidt anderledes retning og udviklet deres evoTOUCH med en overdel af lækkert K-læder. evoTOUCH er således tiltænkt at levere det barfodslignende fit, samtidig med at have det klassiske lædertouch på bolden.

I denne nye lancering, leverer PUMA to absolutte sikre vindere i form af en Blackout og en Whiteout variant, kun brudt af et par få detaljer i orange. Om jeg synes at den orange farve var nødvendig er jeg ikke helt sikker på, men guderne skal vide at disse to udgivelser stadig står højt på min ønskeliste!

Køb de nye PUMA evoTOUCH fodboldstøvler lige her.

Cesc Fabregas og Santi Cazorla blev sammen med præsentationen af evoTOUCH annonceret som de to frontfigurer for den nye PUMA silo. Det skal blive spændende at se om nogen af dem, vælger at skifte deres nuværende lanceringsfarve ud med enten den blackoutede eller whiteoutede model. Hvilken er du mest?