Masser af #Unisportlife at føle til vores FIFA16 turnering

08.09.2015

Skrevet af Mathias

Så er det ved at være nu! FIFA 16 er liiiige på trapperne og demoen kommer faktisk allerede ud i morgen. Til den tid har vi og alle dem som var med til vores FIFA Turnering dog allerede fået et par kampe under bæltet, da vi fik lov til at prøve FIFA 16 før alle andre…

I lørdags stablede vi en stærk turnering på benene i samarbejde med EA Sports, hvor alle der havde meldt sig til fik chancen for at kæmpe sig til nogle lækre præmier i en knald eller fald FIFA16 turnering. Så ikke nok med man fik lov til at prøve det nye spil før alle ens venner, så var der også et nyt par støvler, hvis man endte med at vinde.

JayMike og jeg selv var begge i blandt de deltagende i turneringen og selvom vi begge nok anser os selv som værende ret gode FIFA spillere, så fik vi i den grad røven på komedie. Man må sige vi var meget langt fra at komme i noget der bare minder om finalepladser, men Frederik på den anden side nåede ikke kun til finalen, men tog den hele vejen og endte med at hive førstepladsen hjem efter en intens straffesparkskonkurrence.

Tillykke til Frederik med de nye Nike Mercurial Superfly Tech Craft Pack støvler, som vi naturligvis også sørger for får broderi og alt hvad den kan trække på. Han har allerede bevist at han er en seriøst prober FIFA16 spiller. Glæder du dig til det nye spil og hvem er den første du skal banke i FIFA?