Varmt møder koldt | PUMA evoSPEED SL II

30.09.2016

Skrevet af Mathias

Hvis PUMA Tricks konceptet er lige en tand for vildt til dig, men du stadig føler for at bruge samme støvle som Hr. Agüero og Reus, så har vi gode nyheder. Læs med her, hvor jeg tager dig igennem det nyeste drop fra PUMA football.

For omkring 2 måneder siden, lancerede PUMA deres slutsommer/efterårskollektion, som bragte det lidt radikale Tricks koncept sammen med den altid klassiske farvekombination af rød, hvid og sort. Hvis du ikke er sikker, så betyder Tricks looket at den venstre og højre støvle er farvet forskelligt. Der er dog dem, som i en verden hvor farverige støvler bare er normen nu, mener at forskelligfarvede støvler stadig er liiiige en tand for underligt endnu.

Selvom det måske bare er dem som er gammeldags, så skal de jo ikke snydes af den grund og denne nye PUMA evoSPEED SL farvevariant minder derfor rigtig meget om den højre støvle, af den model vi blev præsenteret for i juli. Denne lancering er PUMA der dækker alle baser, og driver deres momentum videre, efter deres atleter havde sådan et stærkt EM.

Jeg tror ikke vi skal forvente at se PUMA evoSPEED stjerner som Sergio Agüero og Marco Reus i disse støvler, fordi når det kommer til at være iøjnefaldende på banen, så er Tricks stadig en vigtig faktor. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra hvad der er en af efterårets skarpeste lanceringer fra den springende kat. Klasse foran, ild på hælen. Vi er på!

Hvis du er solgt på den brandvarme nye PUMA evoSPEED SL II eller den mere holdbare SL-S version, så finder du dem her.