adidas X15 & Champions League fodbolden - Det perfekte match!

05.09.2015

Skrevet af Mathias

Jeg kan lide så godt sige det med det samme, hvis du spørger mig er det her den bedste adidas X15 farvevariant med god afstand til de andre. Det er en perfekt sammensætning af farver, som kombineret giver et ultra stilet look. Hvis du ligesom mig er faldet godt og grundigt for den nye støvle, så er chancerne for du kan lide den nye Champions League bold rimelig gode må man sige…

Den nye Champions League bold kommer til at blive brugt af Europas absolut bedste spillere og der er garanti for der bliver scoret nogle af de bedste mål denne sæson med den. Om nogle af de samme UCL spillere vælger at hive et par af den nye X15 på er svært at sige, men jeg nægter at tro på at jeg er den eneste, som er lige så glad for den nye farvevariant.

Forestil jer det lige, Bale i den nye blå Real Madrid 3. trøje, som endda er lavet til Champions League, sammen med disse støvler til at matche. Det er det perfekte setup, så sørg lige for det sker Gareth!

Den nye hvide/blå/sort farvevariant af adidas X15 er eksklusiv hos Unisport og du kan kun få fingrene i den her i Danmark.

Som i nok har regnet ud på nuværende tidspunkt, så er jeg en kæmpe tilhænger af den nye støvle. Jeg troede ikke jeg var specielt fan af UCL bolden, men den kan jeg vel også godt lide, hvis jeg synes om støvlerne der matcher. Hvad synes du om støvlerne, er du også fan?