adidas Limited Collection | Den reneste sneaker du nogensinde vil se

27.09.2016

Skrevet af Jonathan

Allesammen tag det helt roligt. Prøv at bevare fatningen. Men adidas har netop lanceret den hvideste sneaker du kommer til at se i år. Og den er lige så fantastisk som den lyder!

Der er ingen tvivl blandt sneakerheads eller det utroligt dedikerede community omkring de lækre adidas Ultra Boost sneakers. Den originale triple hvide farvevariant er med længder den mest populære i mængden. Ofte båret af Kanye West, har de nået gude-status i sneakerverdenen. Tro mig, hvis du placerer det her par i tilpas lækre omgivelser, skyder et billede af dem, så er du garanteret en like-fest og et par reposts på Instagram. Det er bare livets cyklus!

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Indtil nu, er PureControl UltraBoost blevet budt velkommen med åbne arme ind i Boost familien. Det har da heller ikke forværret situationen at denne sneaker fusionerer de bedste ting fra fodbold- og sneakerverdenen i perfekt harmoni. Nu tager designholdet fra Tyskland den populære sneaker og gør det, vi alle har ventet på, siden vi første gang blev introduceret for adidas PureControl UltraBoost og giver den et 100 hvidt look. Det bliver helt enkelt sagt ikke bedre.

For at få fingrene i disse sneakers skal du skrive dig op i vores raffle som vil løbe af stabelen fra kl. 10.00 i morgen 28.09.2016. Så klik på dette link fra i morgen kl. 10.00!