adidas Solar Energy | Ny Predator

16.01.2024

Skrevet af Christian

Ud med det gamle og ind med det nye. Med den første pakke fra 2024 bringer adidas deres nye Predator til live. Læs mere om de nye Predators og den nye navngivning her!

WHAT. THE. PREDATOR!?

Solar Energy er det nye navn på Adidas' seneste pakke. Alle tre siloer lanceres i denne nye farvepalet; Predator, X og Copa. Hver har sin egen specifikke farve, hvor X er volt, Copa er primært hvid, og sidst men ikke mindst er Predator sort med hvide adidas-striber og røde detaljer. Lad os blive ved Predator, da den har nogle opgraderinger, som vi allerede fik et glimt af tilbage i slutningen af 2023.

adidas Predator

Vi ser frem til at træde ind i en ny æra med den nye adidas Predator. 2024 markerer begyndelsen på en ny æra, og Predator leveres nu med en tungekonstruktion. Som tidligere set i fortællingen om Predators, men nu i en ny udførelse på et helt nyt niveau. For at fejre 30 år af denne ikoniske franchise er den nu designet til målscorerne i moderne fodbold. Den nye adidas Predator ser frem mod de næste 30 år af Predator - på toppen af fodbold!

Støvlerne har de nye strikeskin-finne kombineret med det futuristisk hybridtouch 2.0 for en silkeblød kontrol og præcis skydeteknik. Dette er virkelig en støvle til den næste generation af Predator målscorere! Støvlen vil komme i tre forskellige stilarter - den første vil genindføre den foldede tunge, den anden vil have en snørebåndskonstruktion, og den sidste vil være uden snørebånd.

Den nye Predator er ikke det eneste, der er nyt - måske har du lagt mærke til, at navngivningen af støvlerne er anderledes? Fortvivl ikke, støvlerne har ikke ændret sig, det er bare navngivningen. Se den gamle mod den nye navngivning nedenfor. Den nye navngivning er markeret fed:

+

.1 - Elite

.2 - Pro

.3 - League

.4 - Club

Køb de nye adidas Solar Energy på PRE-SALE hos Unisport her!