Brøndby IF hjemmebanetrøje 2023/24 | En Hyldest til Fortiden

20.07.2023

Skrevet af Christian

Brøndby IF's herre- og kvindespillere vil i den kommende sæson iføre sig en ganske særlig hjemmebanetrøje, skabt af hummel som en del af deres 100-års jubilæumskollektion. Denne trøje er ikke blot et stykke sportstøj, men et symbol på en epokegørende tid i både landsholdets og Brøndby IF's historie. Lad os udforske de unikke træk ved denne trøje, der hylder fortiden og skaber stolthed blandt klubbens fans her.

Køb den nye Brøndby IF hjemmebanetrøje i vores butik på Strøget eller her!

Tilbage til 80'erne

Trøjen tager os på en rejse tilbage til midten af 1980'erne, en tid fyldt med vigtige begivenheder i både landsholdets og Brøndby IF's historie. Det var her, at klubben sikrede sig deres allerførste mesterskab, og det var her, at ikoniske spillere som Kim Vilfort, Lars Olsen, John "Faxe" Jensen og træner Ebbe Skovdahl gjorde deres markante indtog på scenen. Denne trøje er en hyldest til den uforglemmelige æra og de bidrag, der formede klubben.

Designet af jubilæumstrøjen er blevet inspireret af den legendariske landsholdstrøje fra VM i 1986. Selvom den danske '86-trøje dengang delte vandene, har den sidenhen opnået stor anerkendelse og er blevet hyldet som et af historiens mest ikoniske designs. Den nye trøje genopliver det karakteristiske nålestribede mønster i en moderne og mere afdæmpet udgave. Blå detaljer på krave, ærmer og et elegant mesh-bånd med hummels velkendte vinkler på skuldrene fuldender trøjens æstetik.

Køb den nye Brøndby IF hjemmebanetrøje i vores butik på Strøget eller her!