Danmark 2023 landsholdstrøje | Hyldest til EM-triumfen

20.03.2023

Skrevet af Christian

Hummel fylder 100 år og fejrer det sammen med DBU ved at lancere en ny landsholdstrøje til herrelandsholdet. Trøjen er inspireret af den sensationelle sejr ved EM i 1992 - da Danmark besejrede Tyskland med 2-0. Køb den nye landsholdstrøje her!

Se den nye DBU trøje her!

Ny landsholdstrøje fejrer det største sportsøjeblik i DBU og hummel's lange flotte fælles historie. Siden slutrunden i 1986 har hummel lavet de mest ikoniske landsholdstøjer til det danske landshold - og det er ingen hemmelighed at denne trøje har klare referencer til en tidligere vindertrøje!

Hummel fylder 100 år og fejrer det sammen med DBU ved at lancere en ny landsholdstrøje til herrelandsholdet. Trøjen er inspireret af den sensationelle sejr ved EM i 1992, der markerer det største sportsresultat i både hummels og DBUs historie. Den 26. juni 1992 står klart i hukommelsen for mange danske fodboldfans. Danmark gjorde det umulige muligt og blev europamester med en 2-0-sejr over Tyskland.

Trøjen, som vil blive taget i brug for første gang til EM-kvalifikationskampen mod Finland den 23. marts på hjemmebane i Parken, har flere designelementer inspireret af den ikoniske trøje fra ’92 – herunder de karakteristiske rød-hvide striber på ærmerne. Kan dette blive endnu en dansk vindertrøje - kun tiden kan fortælle!

Se den nye DBU trøje her!