Nike Link Pack | Phantom i regnbuens farver

06.03.2023

Skrevet af Christian

Siden lanceringen tidligere i år, har Phantom GX allerede set nogle vilde farvekombinationer - men dette er nok den vildeste. Med et rengbue farvet Multiknit, inspireret af de orginale Nike Flyknit, er den nye støvle en hyldeste til Nike's bedste innovationer. Læs mere om den nye Link Pack her!

Tjek de nye Nike Link Pack ud her!

Nike nye Link Pack forbinder kultur og performance samt to innovationer i en fodboldstøvle. Regnbue MultiKnit inspireret af den originale Nike Flyknit samt den nye innovative Gripknit specialtlavet til de nye Phantom GX.

Inspirationen bag den optimistiske og vibtante farvepakke er følelsen og energien efter pandemien er overstået, hvilket forhåbentlig vil drive en optimistisk tankegang både på og udenfor banen.

Gripknit

Med to år i støbeskeen, er det nye Gripknit testet og prøvet af nogle af de største fodboldstøvle eksperter i verden. Og så snart du tager disse støvler på, kan du føle de har styr på deres arbejde. Glem alt hvad du ved om Phantom GT, den nye GX er en støvle som ingen anden!

Det unikke Gripknit er et mix 'high tenacity' garn med en speciel behandling. Resultatet er det helt perfekte touch på bolden, godt greb men aldrig for sticky. Designet er lavet som et fingeraftryk, som giver den en 'second skin' følelse på foden.

Traction

De nye GX er ikke kun blevet redesignet i overdelen, hele støvlen har fået en total makeover. Dette ses virkelig i sålpladen. Støvlen greb på banen er blevet forbedret ved hjælp af et helt nyt sål design med stjerne og koniske knopper. De nye stjerne knopper giver bedre acceleration på de første meter - men den rigtige gamechanger er de nye koniske knopper. Lavet specifikt til vende på en tallerken og ekstra mobilitet, den her støvle er revolutionerede!

Tjek de nye Nike Link Pack ud her!