Stuttgart med Jesper Grønkjær og Jon Dahl Tomasson på banen fra start kunne rejse hjem med det ene point i bagagen efter at have spillet 1-1 mod BM Gladbach med Bo Svensson blandt de startende 11. Efter en noget kedelig første halvleg, kunne hjemmeholdet bringe sig foran 1-0 efter et hjørnespark hvor Stuttgarts målmand Timo Hildebrand ikke så særligt godt ud. Den brasilianske angriber Cacau kom på banen istedet for en noget anonym Tomasson umiddelbart efter, og det skulle vise sig at være en god ide, for brasseren sendte bolden i nettet kort efter til 1-1. På det tidspunkt var Grønkjær allerede blevet pillet ud til fordel for Mario Gomez. I de døende minutter var begge hold tæt på at score, men hverken Kahè for Gladbach eller Miessner for Stuttgart kunne omsætte kæmpechancer til mål. Bo Svensson spillede en god kamp i de bagerste rækker for hjemmeholdet.