Nike Air Zoom Ultra SE | UDSOLGT!

15.03.2022

Skrevet af Sandra

Dette er bestemt en for samlerne derude - men hvad er det her? En innovation, noget at se frem til eller hvad er det? Det eneste, vi kan fortælle dig, er, at dette er noget særligt. Lad os se nærmere på denne skønhed.

KUN 1.000 ENHEDER TILGÆNGELIGE I VERDEN!

UDSOLGT! Bare rolig, du kan stadig nå det! Støvlen kan købes i vores butik på strøget lørdag den 26/3

Nike Air Zoom Utra SE

Mercurial innovationen på Nike Air Zoom Ultra er en af de mest spændende i dette årti. Det er en unik fodboldstøvle. Måske husker du støvlen fra februar 2020, hvor den blev annonceret som en konceptstøvle, men nu er den tilbage, og vi kunne ikke være mere glade for den, kan du?

Nike sprænger markedet med lanceringen af Mercurial Air Zoom Ultra SE. Fans over hele verden gør sig klar til et år fyldt med betydningsfulde fodboldbegivenheder, og dette er kun begyndelsen på det hele. Men hvad med støvlen - hvad er det, og hvor vildt er det?

Mercurial Air Zoom Ultra SE fortsætter med at skubbe til spillets grænser, samtidig med at der lyttes til Nike-atleternes stemmer. At skabe en enestående støvle har Nike virkelig tænkt ud af boksen. Med innovation fra basketballbanen blev Mercurial Air Zoom Ultra SE bygget op omkring en full lenght Zoom-airbag, der giver en unik fornemmelse under foden og forbedret energiafkast. Den har en let og luftig overdel kombineret med Flywire for at låse mellemfoden for en sikker pasform. Zoom-airbaggen er også synlig og kan endda røres på ét sted på undersiden af støvlen. Zoom-airbaggen bringer et nyt niveau af fremdrift, hastighed og lydhørhed til fodbolden. Tag et kig på den specielle fodboldstøvle nedenfor, og så taler vi mere om teknikkerne nedenfor.

Fortsættes nedenfor

Techs

Air Zoom + Synergia Plate

  • Den 4,5 mm full length zoom-airbag giver atleten forbedret energiudbytte og er designet til at hjælpe med at maksimere reaktionsevnen på banen.
  • Baseret på atletindsigt flyttede designere deres fokus fra at give stødabsorbering i støvlens hæl til at øge reaktionsevnen i forfoden, hvilket er, hvad denne Nike Zoom airbag giver de hurtige og reaktive fodboldspillere.
  • Spillere, der bærer Mercurial, letter konstant fra deres forfod med fuld fart, og zoom airbaggen giver mulighed for en hurtig, fremdrivende energiretur.
  • Der er en overgang fra pladen direkte til det indvendige chassis, hvilket resulterer i eliminering af et ekstra lag materiale, efterlader kun indersålen mellem foden og Zoom-airbaggen for en fjedrende og responsiv oplevelse.
  • Pladen er 40 % lettere end den kulfiberplade, den erstatter, men alligevel er den stærkere og mere lydhør.
  • Overdelen + Flywire

  • En nydesignet overdel gør støvlen mere komfortabel med et let og åndbart design.
  • Transparent mesh med zonebroderi, som hjælper med at sikre fodboldspillerens fod i støvlen.
  • Perforeringer og udskæringer på foret giver støtte, hvor det er mest nødvendigt.
  • Flywire giver midt-fod-låsning for en bedre pasform.