Messi ‘Mi Historia’ | Nye signaturstøvler fra adidas

22.02.2022

Skrevet af Sandra

Det er altid spændende, når vi ser Messis navn sammen med adidas. Disse to ting kombineret giver os altid en ny signaturstøvle! Og hvem elsker ikke det - det gør vi bestemt! Lad os se nærmere på Messis nye signaturstøvle nedenfor.

Vi har set en masse forskellige signaturstøvler til Messi gennem årene, men denne kan virke lidt bekendt i forhold til nogle af hans gamle. Og det er bestemt ikke en dårlig ting i dette tilfælde - det gør det kun endnu mere specielt, da denne nye signaturstøvle er en hyldest til Messis historie. Sig hej til ’Mi Historia’.

X Speedflow .1 ‘Mi Historia’

Den nye ’Mi Historia’ signaturstøvler til Lionel Messi er en Solar Gold-støvle og refererer tilbage til nogle af de tidligere modeller, han har haft med adidas. Modeller såsom F50 og Nemeziz. Men det er ikke det eneste, der knytter sig tilbage til nogle af hans tidligere støvler – du har måske bemærket farvevarianten ‘Solar Gold’, den farvevariant blev også brugt på hans adidas Adizero signaturstøvle fra 2014/15. Solar Gold ses ikke som et ’traditionelt’ guld, men det er mere en blanding af gult og guld.

Men hvordan ser den nye signaturstøvle overhovedet ud, udover hovedfarven på den? Det fortæller vi dig med det samme. Så støvlen kombinerer to nuancer af guld/gul - Solar Gold og en lysere gul. Oven i købet er de berømte tre striber sorte, det samme med hælområdet og teksten på overdelen. Teksten på overdelen indeholder nogle håndskrevne ord, såsom Familia, Respect, Aficion, Nosotros. Hvis du kigger godt efter, vil du se Messis logo på den øverste del i en lys gul.

Disse støvler vil kun blive båret af Messi selv og DIG selvfølgelig! Men støvlerne er ikke det eneste, der lanceres, en hel kollektion lanceres også. Du vil kunne købe matchende benskinner, fodbold og andre matchende ting. Noget for en sand Messi fan.

Køb de Limited Edition Messi signaturstøvler lige her!