adidas Equipment | Fejrer 30 år med EQT

07.10.2021

Skrevet af Sandra

Siden 90'erne har adidas haft deres Equipment serie, og i år fejrer de 30 år med EQT. Vi har set flere 3. trøjer i denne sæson, inspireret af EQT serien, og nu er det tid til mere. Læs om det her!

adidas fejrer tre årtier med ikonisk Equipment styles i 2021 med 4 styks fodtøj og en matchende tøjkollektion. Fejre det med farverne fra den omtalte kollektion giver adidas os 3 Predator støvler, en fantastisk 4D Trainer og en tøjkollektion. En Predator Freak +, en low-cut Predator Freak.1 samt en 4D adidas Predator EQT Accelerator Trainer. Predator EQT pakken er ikke en direkte remake. Alle støvler har et friskt design i de klassiske EQT farver - hvid, sort og grøn.

Predator Equipment

Predator Freak støvlerne har en hvid overdel med tre sorte adi’ striber og grønne pigge. Og alle tre støvler har en grøn/sølv sål, fra fronten til ende. Hver støvle har også det berømte adidas Equipment logo skrevet på. Predator Freak + og Freak .3 har logoet placeret bag på hælen, og Freak .1 har det placeret over snørebåndene.

Som nævnt ovenfor er det ikke alt, hvad vi får denne gang. Men lad os bare nyde støvlerne et øjeblik, og så kan du rulle ned for at læse mere om tøjkollektionen, der følger.

Fortsættes nedenfor billederne

Equipment tøjkollektion

Hvis det ikke var nok med 3 støvler til on pitch sørgede adidas også for, at der var noget til off pitch. I fodtøjs afdelingen lavede adi ’en 4D Trainer, også kendt som en sneaker. Udover det er der også noget fedt tøj - alt fra en træningsjakke, bukser til en t -shirt. Fuldfør EQT looket med en støvle, Trainer og tøj! Tjek tøjkollektionen ud herunder!

Køb hele adidas Equipment Pack hos Unisport lige her