Juventus 3. trøje 2021/22 | På skuldrende af fortiden

19.08.2021

Skrevet af Lasse

Hvis du har læst om de andre 3. trøjer fra adidas til denne sæson, så ved du allerede at EQT-jubilæet spiller en stor rolle i designet hos dem. Dette er også tilfældet for Juventus' nye 3. trøje. Lad os tage et kig på den!

Juventus 3. trøje 2021/22

Den nye Juventus 3. trøje 2021/22 er et sammensurium af fortiden blandet med fremtiden. Og hvem kunne ikke lide 90'ernes trøjer fra adidas - vi gjorde i hvert fald, og gør stadig! Det udnytter adidas til fulde, ved at mikse 90'er-kulturen med klubbens DNA.

Trøjens design er både vildt og modigt. Den har en gul grundfarve, som er kombineret med blå og hvid. Den nederste del af fronten og ryggen indeholder blå og gule blokke, med en hvid linje til at dele dem op. Endnu en blå blok er at finde oppe ved Jeep-sponsorlogoet på maven, og diagonale blå og gule striber er at finde ved adidas' logo på brystet. Apropos adidas' logo, så er det her, at EQT spiller sin rolle. Logoet er nemlig to-farvet - hvid og gul. Og det skyldes, at lige præcis dette form for adidas-logo blev opfundet i forbindelse med EQT-æraens begyndelse i start 90'erne. For at fuldende trøjens vilde design er Juventus' logo farvet blåt.

Det var fronten på trøjen - men hvad med ryggen? Ryggen er mest af gul, og det samme er ærmerne. På ryggens nederste del finder du dog stadig lidt blåt og en hvid linje, ligesom man finder på den nederste del af fronten. Kraven og den nederste del af ærmerne er blå.

Denne trøje kommer helt sikkert til at blive husket og vil få folk til at snakke. Enten elsker man den eller også hader man den - og vi tilhører første gruppe!

Hvis du vil have fingrene i den - så kan du faktisk forudbestille den hos Unisport allerede I DAG!

Klik her for at forudbestille Juventus' 3. trøje 2021/22 hos Unisport nu!