Bayern München 3. trøje 2021/22 | Bjergene indtager banen

17.08.2021

Skrevet af Lasse

En ny 3. trøje til FC Bayern München er landet! Denne trøje skal forene naturen omkring München med fansene og klubben, som aldrig før. Og samtidig hylder den også 30 års jubilæet for adidas EQT. Læs mere nedenfor!

adidas har på det seneste lanceret to fede 3. trøjer til to engelske hold; Arsenal og Manchester United. Begge trøjer hyldede begyndelsen på den ikoniske EQT æra i adidas' historie, da 2021 markerer 30 års jubilæet for EQT's introduktion. Det var et historisk moment i adi's måde at tænke produkter, hvor de skiftede til et fokus på praktikalitet fremfor fashion. Men hvordan er dette en del af Bayern Münchens nye 3. trøje? Og hvad med naturen, som nævnt ovenfor? Bare rolig - vi dykker ned i det med det samme!

Bayern Münchens 3. trøje 2021/22

Lad os starte ud med den mest iøjnefaldende detalje på denne trøje. Bayern Münchens 3. trøje til 2021/22-sæsonen har en cool grafik over hele trøjen, som er inspireret af bjergene nær München. Disse bjerge er i farverne hvid og lyseblå - så de faktisk ligner et bjergtoppene er sne-beklædt. Kraven og ærmerne er i en flot mørkeblå og resten af detaljerne, såsom klublogoet, sponsorlogoet på maven og de velkendte tre striber på kravebenene, er alle røde. Kombinationen af disse farver og den flotte grafik skaber en smuk trøje, med referencer til naturen. Vi synes det er godt arbejde af adidas!

Men vi er ikke færdig endnu. EQT-jubilæet var jo også en del af trøjen. Man finder hyldesten til jubilæet ved adidas-logoet på brystet. Som du kan se, er bogstaverne i en anden farve end de tre striber - henholdsvis rød og mørkeblå. Og det skyldes at opfindelsen af logoet med de tre striber på skrå var en del af EQT-innovationen fra adidas. Det er en lille detalje, men vi synes den er ret fed!

adidas har således skabt en helt sublim 3. trøje til ‘Die Bayern’. Og den er helt sikkert en del af vores top 10 over de fedeste trøjer til 2021/22-sæsonen!

Shop den nye Bayern München 3. trøje hos Unisport i dag!