Legendariske støvler på display i vores trappeudstilling

15.07.2016

Skrevet af Mathias

Hos Unisport har vi selv en seriøst vild samling legendariske fodboldstøvler og samleobjekter, men ude i den vide verden er der samlere, som kan imponere selv os. Vi har samlet nogle af de bedste og mest sjældne de har at byde på i vores flagship store.

Siden Unisport åbnede vores flagship i december sidste år har vi konstant opdateret trappeudstillingen og delt nogle af de mest legendariske stykker fodboldhistorie med jer. Med denne udstilling besluttede vi os for at værge noget hjælp, så den kunne blive ekstra speciel. Af den grund kontaktede vi nogle af de mest prominente samlere og fik dem til at udstille deres stolteste ejer. Hvis den ikke allerede var det, så er World Best Football Store på Strøget i sandhed et fodboldstøvle Mekka.

Det er derfor, hvis du ikke nødvendigvis lige er i København i den nærmeste fremtid, vi tænkte vi ville dele nogle billeder derfra. Selvom man ikke helt kan mærke historien i lige så høj grad, så kan man ikke andet end at blive lidt imponeret af en match worn Ronaldo Lima Brasilien trøje.

Samlerne der er blevet featured i vores flagship store er skrevet nedenunder, og hvis du ikke allerede gør, så følg dem også lige på Instagram.

Featured samlere: