Weekendens støvlespots: Sæsonen sparkes i gang i de resterende europæiske ligaer

24.08.2015

Skrevet af Mathias

I denne weekend startede de resterende store Europæiske ligaer, hvilket naturligvis kastede en god håndfuld lækre boot spots af sig, som du kan nyde her. Kom med os her, når vi tager dig jorden rundt og ser de bedste spots fra denne spillerunde.

Bakary Sako (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly IV Tech Craft Pack

Vi glædede os til at se om der var andre spillere, udover Alexis Sanchez, Matuidi, Cavani og Coquelin som ville være fristet til at prøve læderet på Tech Craft Pack. Bakary Sako har givet dem et skud og rockede et par i Palaces kamp mod Aston Villa. Ligesom hans støvle-tvilling Alexis, så scorede han det vindende mål i dem. Mercurial Tech Craft Pack: 2 kampe, 2 mål.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra NikeID

I Italien fik Juventus en hård start på den nye sæson, da de tabte til Udinese. Til sæson opstarten hev Paul Pogba et par gamle NikeID støvler på , som han brugte i et par kampe i sidste sæson. De har ligget på hylden lidt tid, men ser stadig sprøde ud.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV Lightning Storm Pack

Endnu en sæson debut, men denne gang i spanien. Real Madrid fik også en start på den nye sæson, som var langt under hvad de havde håbet på, da de spillede en sølle 0-0 mod Gijon. Ronaldo mødte op i et par nye støvler, efter at have spillet hele preseason i sin gamle signatur model.

Gyazi Zardes (LA Galaxy) - adidas Messi15.1 blackout

Se her er noget man ikke ser hver dag. Gyazi Zardes scorede det vindende mål, da LA Galaxy slog New York City FC, og han gjorde det i et par blackoutet Messi15.1 støvler. Man kunne forestille sig at adidas havde givet ham lov til at bruge den legendariske Argentiners støvle, så længe han ikke havde samme farvevariant.

Steven Gerrard (LA Galaxy) - adidas Ace15.1

Kampen mod New York City FC var også første led i hvad amerikanerne selv kalder “The British Invasion”. Gerrard spillede for LA Galaxy, mens Frank Lampard så på fra tribunen. Stevie G fortsætter med at bruge Ace15.1, som man jo også må sige passer godt til hans spillestil.

Kwadwo Poku (New York City FC) - Under Armour Speedform Emerald/Hi-vis

Samme kamp, men modsatte hold. Under Armour er virkelig begyndt at gøre et godt indtag på fodboldmarkedet, nok mest på grund af Memphis Depay’s stigende stjernestatus. Der er dog massere af andre spillere, som også har taget imod Hollænderens valg af støvle og en af dem er Kwadwo Poku.

Det her er hvad vi havde til jer i denne uge og der var bestemt et par unikke støvler rundt omkring. Jeg er personlig vild med de blackoutede Messi støvler og håber vi ser sådan en til salg på et tidspunkt, fordi dem kan man godt blive misundelige på. Hvilket var dit yndlings spot?